…Taste of Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nytere og deg som liker å lage god mat selv.
…Ørjan Johannessen vant Årets kokk i 2013, og med det har han vunnet tittelen to ganger. Han vant Bocuse d'Or Europe i 2012 og vant prisen Beste fiskerett i Boucus d'Or i 2013. Se Spisekartets bildeserie fra konkurransen.
…Hver dag kom mange publikummere for å lære, smake og prøve kokkekunster med veiledning fra erfarne fagfolk.
…Det blir Taste of Oslo neste år også. Se bilder fra alt det som foregikk i august-september 2013.
…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.
Beaujolais Nouveau er kommet, smakt og likt.
…Spisekartets brukere kåret Enoteca Colletts gate til årets beste nye restaurant 2013
Michelin offentliggjorde nye tildelinger i dag
…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.
…Pascal Lehman prioriterte å jobbe med Björn Svensson.
Chef de partie Nina Ween
…Mette Kristin Haugvaldstad begynte som lærling hos Björn Svensson.
…Jan Kopacz valgte utdanning på høyt nivå i Norge.
Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.
Joachim Tryland trives med kreative arbeidsdager.
…Storslagen smaksfest til inntekt for burmesisk kokke- og servitørskole
…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.
Italiensk ved fjorden
…Christian Andre Pettersen, Oskar Karl Josef Johansson og Halvor Heuch.
Grillrestauranten med chambre separée.
…Jon Bertelsen lanserte i sommer en whisky fra Clan Denny tappet for Frank Znort Quartet. Det fortjener en konsert - minst.
…Spisekartet viser åpne restauranter i Oslo sommeren 2014. Details in Norwegian and English.
…Jo, Bagatelle stenger, men brasseriet Lille B fortsetter.
Smaker og dufter fra Tusen og en natt
Sammensveiset team
…Ønsker du å videreutvikle dine kreative kunnskaper innenfor kokkekunsten? Nå har du muligheten
For fem...
Åpnet på Majorstuen mandag 8. desember
…Tradisjonsmat, alternative julemenyer eller julefritt
Bransjen selv...
To retter for 250 kroner..
Sett fra Europa…
Kjøkkensjef Per...
En restaurantanmelder...
Per Thøstesen på ORO Restaurant
Årets kokk kåres i Mathallen
Vinneren 2005, vinneren 2006 og Ronny Kolvik
…Spisekartet viser åpne restauranter i Oslo sommeren 2015.
Arakataka er død. Leve Arakataka!
Lære eller handle? Begge deler!
JOR innfrir assossiasjonene
heter Christopher William Davidsen! Gratulerer
Dommere, prisutdelere, kokker og team
Ryggløs - ikke ryggesløs