…Ørjan Johannessen vant Årets kokk i 2013, og med det har han vunnet tittelen to ganger. Han vant Bocuse d'Or Europe i 2012 og vant prisen Beste fiskerett i Boucus d'Or i 2013. Se Spisekartets bildeserie fra konkurransen.
…Joda, pilsnerølet ble utviklet i den tsjekkiske byen. Men opprinnelsen er bayersk. Gabriel Sedlmayr eide Spatenbryggeriet i München og kombinærte kald gjæring med det ypperste av avansert teknologi ved engelske bryggerier.
…Johan Laursen på Fru K deler en høstlig treretter med Spisekartets lesere.
Michelin offentliggjorde nye tildelinger i dag
…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.
…Pascal Lehman prioriterte å jobbe med Björn Svensson.
…Jan Kopacz valgte utdanning på høyt nivå i Norge.
…Sous-chef Annette Berger ser mot opprinnelsen - råvarer på toppnivå.
…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.
…Christian Andre Pettersen, Oskar Karl Josef Johansson og Halvor Heuch.
…Jon Bertelsen lanserte i sommer en whisky fra Clan Denny tappet for Frank Znort Quartet. Det fortjener en konsert - minst.
…I mange år har vi visst at romerne var store strateger
…Spisekartet viser åpne restauranter i Oslo sommeren 2014. Details in Norwegian and English.
…Jo, Bagatelle stenger, men brasseriet Lille B fortsetter.
…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…
Nyere, bedre og større.
Smaker og dufter fra Tusen og en natt
Store deler av europeiske vinmarker...
Kokkelandslaget vant gull...
Det norske juniorlandslaget vant
Gullmysteriet i Luxembourg
Kokkelandslaget og Ruth Hege Holst
Svenske Eric Seger vant
i Stockholm!
Vinneren 2005, vinneren 2006 og Ronny Kolvik
…I 2004 vant Jørgen Kolderup den aller første konkurransen
Gratulerer Finland, gratulerer Sverige!
…Spisekartet viser åpne restauranter i Oslo sommeren 2015.
JOR innfrir assossiasjonene
heter Christopher William Davidsen! Gratulerer
Ryggløs - ikke ryggesløs
Kokken og professorens kokebok
Nordens første trestjerners restauranter
...Try just a little bit harder!
THE JOURNEY
Restauranter som bærer ...
…Den har ikke passert ekvator, men har smaker fra alle fire vervenshjørner.
I forbindelse...
Kokken fra Troms
Den første gangen
Du vant sølv!
Sabi Omakase har Michelin-stjerne
på ETT BORD
åpner i dag
Halvor Digernes lager drinker på Armagnac
Michelin Guide Nordic Countries 2018
…Førstereis for en merittert bartender i København
Nynordisk according to Michelin
3000 menyer på fem kontintent
Videregående skole deltar for andre gang.
21. Mars nærmer seg
Bare for rike?
Dome for CAP
Krydret svineribbe
Bedre enn i fjor og bedre enn forrrige år
Hold av datoen
Master class med Yunus Yildiz
Norge gratulerer!
Skagerrak Gin @ Svanen