…restaurant, er det for å skape synlige endringer. Restauranten 34 på Radisson SAS Plaza Hotell har lenge scoret høyt og er svært godt besøkt
…Restaurant i april, er bransjens oppmerksomhet rettet mot Bygdøy allé 53. Den store massen gløder allerede av forventning.
…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.
…restauranten gir svært god valuta for pengene. Fisken er hentet fra en av byens desidert beste fiskeforretninger, nemlig La poissonnerie du Dôme, altså etablissementets egen.
…Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.
…Era Ora har en stjerne i Guide Rouge, og den kommer meget godt ut i alle vurderinger – også i Spisekartet. «Den Danske Spiseguiden» kåret Era Ora til Årets Bedste Restaurant i slutten av november 2003 og i 1995. restaurant
…Restaurant Sans, og presenterte en vertikal smaking av Rubesco Riserva Vigna Monticchio, en vin som består av 80 % sangiovese og 20 % canaiolo. Vinmonopolet har 1992-årgangen på bestillingslisten.
…Restaurantåret 2005 bød på mange gode nyheter. Sett utenfra er Norges første Bib Gourmand i en særstilling. For første gang fikk en norsk restaurant betegnelsen Bib Gourmand i Michelins Red Guide. Den gis til restauranter som tilbyr «god mat til moderate priser». Stockholm har fem restauranter med Bib Gourmand, Gøteborg…
…Når bare transport og avtaler er i orden, vil Café Renseriet tilby fersk fjellørret fisket på stang. Kanskje kommer andre godsaker fra traktene rundt om også. Men prisene holder de på østkantnivå.
…restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.
…restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt og fisk.
…Spisekartets brukere kåret Enoteca Colletts gate til årets beste nye restaurant
åpner i dag
Åpner 15. september
Bordene fylles
…Frelsesarmeen og Maneo inviterte til en helt spesiell aften med god mat og Steinar Albrigtsen med band denne uken.
…Et av de mest berømte spisestedene i Paris er Tour d'Argent. Innehaveren, Claude Terrail, synes det er for tidlig å la sønnen overta. Han har jo bare passert 83 år. Han er personlig til stede i restaurant
…restauranten ikke vært som under Bent Stiansen. Nå skal kjøkkensjef Jørn Dahl gjøre De fem stuer til et spisested som hotellet kan være stolt av. Snart presenterer Spisekartet det nye kjøkkenet. I dag slipper vi til Dahls engasjement for lærlinger.
…På De Fem Stuer er miljøet og utsikten verdt mer enn reisen opp til Holmenkollen. I lengre perioder var kjøkkenet ikke på høyden med resten. Men nå...
…Arak er hvit fisk tilberedt i bananblad. Å pakke opp denne fiskeretten ved bordet er en sann glede. Opp mot deg strømmer fine dufter fra asiatiske kryddere, og fisken er perfekt tilberedt.
…Å lunsje på en typisk tradisjonell pariserbistrot er noe av det mest franske du kan gjøre. Og om man rent tilfeldigvis er innom byen ved Seinens bredder, kan en solid lunsj være en gastronomisk opplevelse
…restaurant for fjerde gang i går – på Aker Brygge. Svendgaard er 24 år... Høy kvalitet på mat, vin og service fra et lag Svendgaard har valgt. Lav terskel og hovedretter fra 155 kroner. Per Fronth har malt bildene
…Spisekartet trekker ut en vinner av helaften for to på Raymonds Mat og Vinhus. Alle nye abonnenter på nyhetsbrevet er med i trekningen.
…Restaurant Det Gamle Raadhus var overfylt av lutefiskelskere i går, der årets første lutefisk behørig ble smakt og vurdert av presse og profesjonelle.
…Restaurant feirer 10 år, og inviterer gamle og nye gjester til en spesialkomponert meny fra 1996 – med 10 år gamle priser. Du kan også velge fra en drikkemeny med priser fra 1996.
…I regi av Eksportutvalget for fisk ble skreisesongen åpnet på Valentindagen – i fiskeforretninger og på serveringssteder i hele landet. Skreien er «kjærlighetsfisken» – i hvert fall er den det ypperste symbol på formeringslyst og fysisk nytelse.
…restauranten hadde. Det kreves innsats og høy motivasjon for å holde stabil, høy kvalitet på en restaurant. Servitører og kokker på Mink trives med det.
…På kort tid har Linie Award prestert å bli Nordens viktigste kokkekonkurranse. I år vant danske Michael Munk fra Tree-Top Restaurant i Munkebjerg, like ved Vejle. restaurant
…Spisekartet intervjuer unge kokker på topp restaurant
…Fra mandag 26.november til søndag 2.desember serverer Baltazar en spesiell meny med utvalgte viner. Baltazar Ristorante & Enoteca byr på både klassisk og moderne italiensk gastronomi denne uken.
…Restaurant Bagatelle i Oslo. Og gullet gikk til Norge for fjerde gang! Dermed er Norges rating i Bocuse d'Or på nivå med Frankrikes.
…Lunsj er et vanskelig konsept i Norge. Med Lauritz Ruus har Jørn Lie skapt en lunsj som er sosial, norsk og med råvarer fra kvalitetsprodusenter.
…restauranter i toppsjiktet i Oslo. Er det plass til flere topprestauranter?