…Det meste av bohemkulturen, holdt oppe også av folk som Picasso, Apollinaire, Utrillo og senere François Truffaut, er nå som sunket inn i veggene. Men det er på Wepler man går for å innta et nattmåltid etter en sen forestilling på et av teatrene på Montmartre, eller en sen kabaret…
…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»
…I dag lanseres årets utgave av Guide Rouge – Red Guide for byer i Europa. Det er i denne versjonen man finner de skandinaviske hovedstedene. Michelins røde hotell- og restaurantguide brukes av stadig flere nordmenn. En stjerne i boken er en uomtvistelig anerkjennelse for en restaurant.
…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…
... fikk nye eiere i januar.
Restauranter som bærer ...
Master class med Yunus Yildiz