Søk etter Sesong ga 87 tilslag

Peter Nagy – årets lutefiskelsker

Peter Nagy – årets lutefiskelsker

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 13.10.2005

…sesongen. Med spesialtappet juleøl, jubileumsakevitt og Ringerikspoteter inntok en fornem forsamling årets første lutefiskmåltid. Arne Sunde – lutefiskelsker av 2003 – la opp stykker av Vestre Piccola.

Real Food

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 25.10.2006

…Rune Pal er en kokk som liker seg når han lager mat. Han står gjerne over gassblussene, enten det er på egne kjøkken eller hos kolleger han trives med. Kontorkokk blir han aldri. Fredag 27.oktober åpnet Real Fast Food kafé i Karenslyst allé.

Skreisesongen offisielt åpnet

Skreisesongen offisielt åpnet

Magasinet Lanseringer 15.02.2007

…sesongen åpnet på Valentindagen – i fiskeforretninger og på serveringssteder i hele landet. Skreien er «kjærlighetsfisken» – i hvert fall er den det ypperste symbol på formeringslyst og fysisk nytelse.

Michael Munk vant Linie Award

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 03.11.2007

…På kort tid har Linie Award prestert å bli Nordens viktigste kokkekonkurranse. I år vant danske Michael Munk fra Tree-Top Restaurant i Munkebjerg, like ved Vejle.

Bølgen & Moi Briskeby åpnet 9. oktober

Magasinet 30.08.2000

…Spisekartet gleder seg over mange nyåpninger i år. Noen hevder at det skjer en overetablering av restauranter i toppsjiktet i Oslo. Er det plass til flere topprestauranter?

Magma åpner 26. april

Magasinet 01.01.2000

Bølgen & Moi Bergen

Bølgen & Moi Bergen

Magasinet 27.05.2003

Tradisjon og kultur i mange hundreår

Tradisjon og kultur i mange hundreår

Magasinet 13.10.2004

…sesongen for veteranene. Først når vannet i bekkene er kaldt nok til å hindre bakterievekst i fisken under utvanningen, kan man lute tørrfisken. Renslighet i alle ledd er like viktig som kvaliteten på fisken.

Julekonjakk

Julekonjakk

Magasinet 20.12.2004

…Hvert år lager Jon Bertelsen en ny julekonjakk. I motsetning til de andre produsentene – til og med Leopold Gourmels egne – forsøker han alltid å lage en julekonjakk som er anderledes enn tidligere årganger. Og hvordan smaker årets

Skrei

Skrei

Magasinet 20.01.2005

…nede ved Middelthunsgate, har Lofotstua ligget i over 30 år. Interiøret er ikke forandret nevneverdig siden åpningen, og kokken er den samme. En håndfull spisesteder i Oslo serverer god fisk, men i hele Norge er det neppe et sted med en så stor fiskemeny. Men nå er skrei sesong

Ny kurssesong på Le Canard Gourmetskole
Uslåelige smakskombinasjoner
Café Christiania – en severdighet

Café Christiania – en severdighet

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter, Nytt om navn 26.09.2005

…Stig Neverdal har ansvaret for den nye restauranten ved Wessels plass. Mellom håndverk og restaurering viser han Spisekartet restauranten under ombygging. Hele kjøkkenet bygges på nytt for å gjøre jobben enklest mulig for kokker og servitører.

Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Magasinet Bransjenyheter, Restaurantomtaler 02.01.2006

…Restaurantåret 2005 bød på mange gode nyheter. Sett utenfra er Norges første Bib Gourmand i en særstilling. For første gang fikk en norsk restaurant betegnelsen Bib Gourmand i Michelins Red Guide. Den gis til restauranter som tilbyr «god mat til moderate priser». Stockholm har fem restauranter med Bib Gourmand, Gøteborg…

Skrei på Ekebergrestauranten

Magasinet Spesiell meny 19.02.2007

…På Ekebergrestauranten serveres litt ulike versjoner av skrei, ettersom det er i restauranten eller i bankettsalen. På Dagens meny er det også en versjon av skrei. Dermed har kan man spise flere retter basert på skrei i løpet av den forholdsvis lange sesong

Bocuse-d’Or-vinner åpner fiskerestaurant

Magasinet Nye restauranter, Nytt om navn 19.08.2010

…Ved siden av den tradisjonsrike fiskeforretningen Berggren i Sandefjord bygges det nye fiskemottaket. Helt inntil Berggren kommer Geir Skeies restaurant Brygga 11.

Lengter du til høsten?

Lengter du til høsten?

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…Vi kan lengte til forrige sommer eller vi kan la fortiden fare og lengte til høsten. Vinhøsten. Spisekartet opplevde vinhøsten i Sør-Italia på nært hold.

Gjør mineralvann til vin

Gjør mineralvann til vin

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…I Puglia er vann kostbart, så vinbonden vanner så lite som mulig. Men må man, så pumper man vann.

Møkkavær til tross - Beaujolais Nouveau i år også

Møkkavær til tross - Beaujolais Nouveau i år også

Magasinet Lanseringer 25.11.2012

…sesongen i år. Hele Nord-Europa delte regn og lave temperaturer i sommer, og så kom den den varme ettersommeren. - En vin som folket vil like, mente erfarne Beaujolais-kjennere om Beaujolais Nouveau 2012.

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Ask med Michelin-stjerne

Ask med Michelin-stjerne

Magasinet 15.03.2014

Filip Langhoff og Linda Stenman-Langhoff med *

Alles mening betyr noe

Alles mening betyr noe

Magasinet Intervjuer 30.04.2014

…Sous-chef Annette Berger ser mot opprinnelsen - råvarer på toppnivå.

St. Lars står opp igjen

St. Lars står opp igjen

Magasinet 11.06.2014

Grillrestauranten med chambre separée.

Forunderlige Beaujolais Nouveau

Forunderlige Beaujolais Nouveau

Magasinet 20.11.2014

Store deler av europeiske vinmarker...

Julesesongen 2014

Julesesongen 2014

Magasinet Spesiell meny 11.12.2014

…Tradisjonsmat, alternative julemenyer eller julefritt

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

Chez Colin

Fredensborgveien 44
Fransk Fredensborg Oslo
JOR åpner

JOR åpner

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 06.10.2015

JOR innfrir assossiasjonene

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Sukkerbiten

Nylandsveien 28
Operaen Oslo Lunsj
En mann med Kontrast

En mann med Kontrast

Magasinet Intervjuer 01.11.2016

Bass Oslo

Thorvald Meyers gate 26 C
Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Gout de France 2018

Gout de France 2018

Magasinet 13.03.2018

3000 menyer på fem kontintent

Juleakevitt 2018

Juleakevitt 2018

Magasinet 07.11.2018

Krydret svineribbe

Beaujolais Nouveau 2018

Beaujolais Nouveau 2018

Magasinet 16.11.2018

Bedre enn i fjor og bedre enn forrrige år

Sanoma

Sanoma
Olav Selvaags plass 1
Annonse