…Det kan se ut som Oslo får en ny tapabar nesten hver uke for tiden. Det finnes allerede gode tapasbarer, utsøkte, rimelige og spesielle. Frogner har nettopp fått en tapasbar med vekt på champagne og musserende vin.
…Kjøkkensjefen på Le Canard Trond Andresen, var denne uken i Alba for å plukke hvite trøfler. Han kjøpte også med seg noen trøfler som han serverer for gjestene resten av uken. Her forteller han selv om turen.
…I år var det mange dyktige deltakere i Norgesmesterskapet for kokkelærlinger. Men Per Ivar Berget og Rannveig Bergheim vant og vant. Først NM og så Nordisk Mesterskap. Det første Berget sier er at han tror han ikke vant mesterskapet.
…Når Sonja Lee og Laurent Surville åpner Magma Bar & Restaurant i april, er bransjens oppmerksomhet rettet mot Bygdøy allé 53. Den store massen gløder allerede av forventning.
…Om man på Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.
…Av Niklas Hart. Foto: Julie Hart og Niklas Hart. Alle italienere har en bestemor som lager verdens beste pasta. Den er ikke god nok for Davide Palluda. Alt kan nemlig forbedres. Kjøkkenet hans er ikke bare et sted der maten lages. Det er også et laboratorium der smaker balanseres og…
…rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på
…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…
Per Thøstesen på ORO Restaurant
JOR innfrir assossiasjonene
Ryggløs - ikke ryggesløs
Restauranter som bærer ...
…Førstereis for en merittert bartender i København
Kokken fra Troms
Sabi Omakase har Michelin-stjerne
Gullmedaljevinneren ved grillokket
Kalvekam på menyen
Dome for CAP