…Brygge. Svendgaard er 24 år... Høy kvalitet på mat, vin og service fra et lag Svendgaard har valgt. Lav terskel og hovedretter fra 155 kroner. Per Fronth har malt bildene
…«Cognac» er det nye forlaget Tellus Works Publishings andre bok. Undertittelen sier «Historien, guiden og de norske cognaceventyrerne». Og den vakre boken byr på historien om hvordan cognacen nærmest ble ...
…Når solen varmer, frister uteserveringene. Det blir flere for hvert år, men et bord som vipper på fortauskanten i eksos og støy er ikke det samme som noen timer med vakker utsikt og sommerlige lyder. Da er fjorden best.
…bryggeriet i München og kombinærte kald gjæring med det ypperste av avansert teknologi ved engelske bryggerier.
…Spisekartets brukere kåret Enoteca Colletts gate til årets beste nye restaurant 2013
…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.