Mares 15 år

Mares 15 år


| 05.10.2014

Fisk Chambre Separée Fisk og skalldyr Luciano Mares Frogner It Norsk Fransk
Nyere, bedre og større.

Spisekartet publiserte den første restaurantvurderingen av den lille restauranten i Frognerveien. Liten? Mares var fra første dag en STOR restaurant, om antall stoler i begynnelsen ikke var så stort.

Spisekartets restaurantomtale var skrevet av en dyktig anmelder, som skrev for Spisekartet i flere år. Omtalen introduserte kanskje Mares for noen gjester, men den hadde også sine trofaste gjester som fulgte med kjøkkensjef Luciano Mares fra stjernerestauranten Le Canard. Det var Mares som også skaffet Le Canard stjernen.

Da Mares vokste ut av lokalene og åpnet i Skovveien, hadde den eget utsalg av fisk, skalldyr, foie gras og oster. Men at du kunne kjøpe råvarene som ble brukt i kjøkkenet på Mares, betydde ikke akkurat at du selv kunne gjenskape rettene hjemme…

Utsalget stengte sommeren 2014, og restauranten har i stedet innredet et chambre separée for inntil 35 personer. Rommet kan lukkes helt og holdent av fra restauranten. Men fordi et selskap noen ganger ønsker å fornemme restaurantatmosfæren, er det mulig å åpne opp for den i større eller mindre grad.

Den italienske kjøkkensjefen Simone Meregalli har dreid Mares middelhavskjøkken litt mer mot øst og sør. Kjøkkenet er trofast mot Mares innovative sjømatkjøkken der råvarenes kvalitet og presis behandling er grunnsteiner.


Relaterte restauranter

Relaterte nettsted

  • http://mares.no/