Howard concept store

Howard concept store


| 16.09.2015

Alessi Riedel Kitchenaid Kurs Skøyen Oslo
Lære eller handle? Begge deler!

howard concept store


Howard Skøyen er Nordens første concept store av sitt slag. Tirsdag 15. september ble den behørig åpnet av eier Tom Howard i sin seilbåt onsdag 16. september - fra den andre siden av datolinjen.

Howard fortalte den 30 år lange butikkhistorien der møter mellom mennesker spiller hovedrollen, helt fra den gang han åpnet butikk i Bygdøy alle og ikke hadde råd til å fylle butikken med utstillingsvarer. Et kjøkkenbord med kaffe og plass til enhver som kom innom. Der var det godt å hvile hofta på vei til Bonus. Blant dem som fikk hvile og kaffe på Howards bord var en bestemor som senere åpnet sitt hjem for showrommet da butikken og omsetningen hadde vokst.

Kjøkkenutstyr kan man kjøpe billigere i flere kjøkkenutstyrsbutikker. Så hva får man hos Howard som er verdt prisen? Kvalitet, ja. Vakkert design. Og?

Howard valgte varer med øye for design, funksjon, ærlighet mot materialet pluss noe mer. Et kjent eksempel er Alessis sitruspresse, som er funksjonell og samtidig er en skulptur man kan ha en samtale omkring. -- Vi blir alle kunstnere hjemme på kjøkkenet!

Hva gjør Howard Skøyen til en concept store?
Butikken har åpning mot Maaschman brasserie, som også bruker utstyr fra Howard. Når man handler for eksempel glass hos Howard får man også online kurs om det spesifikke glasset eller mulighet til kurs hos Howard. Kjøper man heller en kjøkkenmaskin fra Kitchenaid, kan det være at det følger med Riedel vinkurs og Riedel glass.

Om kvelden kan alle butikkhyller rulles vekk og rommet blir et kurslokale, og som kunde mottar du tilbud på kurs med spesialister.

Den som ser på varer i hyllene kan også møte blikket fra restaurantgjester en servitør på vei til et bord med en flaske eller tallerkener.


Relaterte restauranter

Relaterte nettsted

  • howard.no