Geita restaurant

Geita restaurant


| 03.09.2020

Ny restaurant Axel Nordahl St.Hanshaugen Oslo
Åpner 15. september

Axel Nordahl har skapt seg et navn i Oslo. Ryktet når langt forbi Vika, Tjuvholmen og Asker. Det nådde helt til USA, der Nordahl hadde tilbud om å åpne kokken vil leve og arbeide her.

Lenge før Geita Restaurant åpner, har forbipasserende kikket inn døren og spurt med forventning: Når åpner dere? Nå får de klart svar: 15. September.
Geita Restaurant ligger halvannet steinkast fra Nordahls barndomshjem. Han har ønsket seg lokalet lenge før det ble ledig. Han kjenner området, for her har han tråkket gatene i små og store sko. Med godt forhold til naboer og folk i området har restauranten et sunt grunnlag. Når naboer liker og er faste gjester, kan alle vi andre stole på at restauranten holder mål, at maten er verdt prisen og at kvaliteten er stabil.

For det er først når den høye kvaliteten er stabil at restauranten lykkes. Konseptet er kjærlighet til råvarer, gode smaker og til gjesten. Selv sier han at -- Det aller viktigste for meg er gode råvarer og god smak. Det handler også om tanken bak rettene vi serverer, atmosfæren i restauranten og relasjonen til våre gjester; generelt om hele total-opplevelsen.

Restauranten åpner 15. September, men du kan reservere bord allerede i dag på Geita.


Relaterte restauranter

Relaterte nettsted

  • https://www.geitarestaurant.no/