Galt

Galt


| 26.08.2017

Nyte Galt Åpner september 2017 Restaurant Kine Jønda Marcus Solefors Pascal Lehmann Daniel Hasvold Jung Björn Svensson Frogner
– Alt riktig så langt

Om alt går etter planen, åpner Galt fredag 8. September. I Galts bakhage er hele laget samlet, Daniel Hasvold Jung, Kine Jøndal, Marcus Solefors, Pascal Lehmann og Björn Svensson. De fleste er kolleger fra Fauna og Oscarsgate. Og alle fem er medeiere.

– Fauna ble for stort. Vi var jo 25 ansatte etter hvert. Nå vil vi skape en liten restaurant med få ansatte.

Björn Svensson synes ikke Fauna var stivt eller lite morsomt. – Men dette er det tredje prosjektet, og det er første gang jeg går inn i et prosjekt med senkede skuldre. Går det åt helvete, så gjør det det.

Daniel Hasvold Jung forklarer. – Alle er med å skape Galt, og vi skal bruke tiden på å legge til rette for gjester som ønsker en hyggelig kveld her. Samtidig skal vi ha det trivelig sammen på jobben. Her blir det cirka 20 sitteplasser i selve restauranten. Det blir en form for menyoppsett i restauranten. Nå er vi i prosess med menyen og stilen.

Hvorfor har akkurat dere gått sammen i dette prosjektet?
– Vi trives godt sammen og har gjort det lenge. Vi er gode venner, forteller Pascal Lehman. – Alle her er dyktige i sitt yrke. Alle har mye å lære seg, og sammen finner vi ut av utfordringene.

Björn Svensson innrømmer. – Jeg er ikke den enkleste å jobbe med.

Lehman og Hasvold Jung er enige om at Björn Svensson er noe utenom det vanlige. – Alle har sin personlighet på godt og vondt. Det er viktig å ha ulike meninger og at det er høyt under taket Ulike perspektiver på saker og ting er en forutsetning for at alle skal bidra best mulig.

– Og så kommer det noen gode kolleger og jobber med oss. Jeg hadde ikke klart dette uten alle de som er med, forteller Svensson. – Jeg har vel alltid vært en kontrollfrik. Det forsøker jeg å gi slipp på.

– Javel? skyter Kine Jøndal inn og vekker alles latter.

Marcus Solefors får støtte: – Vi skal i hvert fall være oss selv – avslappet på jobb, sånn at gjestene også slapper av. Men vi tar jobben på alvor. Dette brenner vi for!

galt
Store norske restaurantleksikon *restaurant-type*kokkeslang*egen nytelse
Av galte= å kose seg med mat og drikke.
Slang blant personalet på restaurantene Restaurant Oscarsgate og Fauna. Om restaurantgjester som har det hyggelig – spiser, drikker og koser seg.

Galt
Åpner i september 2017
Frognerveien 12
Åpent tirsdag–torsdag klokken 18-01
Fredag–lørdag 17:45-01:00

https://www.facebook.com/galtoslo/
http://www.galt.no/


Relaterte nettsted

  • http://www.galt.no/