Fransk eleganse

Fransk eleganse

Ulrik Jepsen Mia Kondrup ogThomas Bonnevie

| 14.02.2017

Restaurant À L’aise Eleganse Mia Kondrup Thomas Bonnevie Ulrik Jepsen Colosseum Majorstuen Oslo vest Oslo Fransk

... åpner førstkommende lørdag, den 17. februar. Om det ikke blir 17. Mai-stemning den kvelden, behøver du ikke vente til mai på den store opplevelsen. Du BØR ikke vente, men ringe og bestille.

Ulrik Jepsen forteller at han “har erfaring fra Kokkeriet, Søllerød Kro i Danmark og Engø gård.” Kokkeriet har en god rating i Michelin, Engø gård har tradisjon for dyktige kjøkkensjefer og svært profesjonelle folk på alle plasser - ikke minst flere danske par. Og Søllerød Kro har en flere hundre år lang historie og en Michelinstjerne. Men det er så vidt du nevner vertshuset ved den langsomtflytende elven, Ulrik Jepsen?

- Ja, der har jeg også arbeidet.

Hos Alain Roux på Waterside Inn?

- Ja, det var ham.

… sier Ulrik. Joda, det hender han nevner at han har vært på en trestjerners restaurant. Men forteller han at Waterside Inn, der Michel Roux har frambragt de aller største kokkenavnene i britisk moderne gastronomi. Denne trestjerners restauranten høynet den kulinariske standarden, lidenskapen i arbeidet og entusiasmen for å GLEDE gjesten - ikke bare imponere henne og ham.

Og nå åpner du restaurant i Oslo med Mia Kondrup og Jan Nielsen?

- Det har vært en lang vei. Vi skal lage elegant mat hvor smaken står i fokus sammen med godt håndverk i et klassisk, franskinspirert kjøkken.

Forventningene er store?

- À L’aise er et klassisk kjøkken, med vekt på de best mulig tilgjengelige råvarer fra inn- og utland. Vi vil stadig skifte menyen og tilpasse den årstidens friske råvarer.

Hva ser du mest fram til?

- Hos À L’aise vil man alltid finne det beste som er tilgjengelig på markedet og vi setter vår ære i å gi våre gjester en opplevelsesrik kveld.


Relaterte restauranter

Relaterte nettsted

  • http://www.alaise.no/