Armagnac Expo

Armagnac Expo


| 16.01.2019

Armagnac Expo 2019 Armagnac Yunus Yildiz Oslo Sentrum Kvadraturen Oslo Norsk Fransk
Master class med Yunus Yildiz

Kanskje har du smakt en drink eller flere av Yunus Yildiz. Nå kan du delta på hans Master class under Armagnac Expo.
Spisekartet trekker to personer som får gratis inngang på Armagnac Expo 2019. De heldige får også være med på Master class der man lærer om og smaker Yunus Yildiz drinker basert på armagnac. Vinne plass? Se nederst i artikkelen.
Lørdag 2. februar klokken 13 åpnes dørene til det fjerde Armagnac Expo i Oslo. I år blir det som vanlig flere utstillere og mulighet til å smake de beste armagnacer som lages. Men hold øyne og øre åpne for små overraskelser også.
Wine Enthusiast Magasin kåret i desember en armagnac fra domaine d'Espérance til verdens beste brennevin i 2018.Under Expo vil produsenten selv, Claire de Montesquiou, holde en masterclass om hvordan hun jobber med kvaliteten på produktene, og det blir mulig å smake verdens beste brennevin.
Det har skjedd en merkbar økning i kvaliteteten hos flere armagnac-produsenter de siste årene. Den største internasjonale brennevinsmakingen, IWSC med 400 dommere i 30 land, rapporterer om "boom in quality of Armagnac".
Expo dekker nærmest hele Vinmonopolets utvalg av armagnac og i tillegg enkelte merker som ikke selges i Norge. Det vil gi deg mange gode opplevelser, og er en unik mulighet for å finne din favoritt.
Bartenderen Yunus Yildiz var daglig leder på Himkok, som i 2018 ble rangert som den 19. beste baren i verden. I løpet av januar åpner Yunus Yildiz sin egen bar Svanen/DGÆ (Den Grimme Ælling) i tidigere Svaneapoteket mellom Karl Johans gate og Stortorget. Yildiz holder en masterclass om hvordan du kan imponere venner med fantastiske drinker laget med armagnac.

Armagnac Expo 2019
Lørdag 2. februar klokken 13:00-16:30.
Masterclass med Yunus Yildiz 14:30-15:30
Restaurant Gamle Raadhus, Oslo
Pris 400 kroner inkludert seks drikkebonger. Master class koster kr 100
Middag Klokken 17:30 servere Gamle Raadhus en treretters armagnacinspirert middag til kr 485 ekskl. drikke. Det er separat påmelding til middagen.

Påmelding http://www.deltager.no/expo2019
Sikre deg plass ved å melde deg på i dag.

Gratis inngang og gratis master class
Send en epost med mobilnummer tli redaksjonen@spisekartet.no for å være med i trekningen av billetter. To vinnere offentliggjøres 26. januar.

Mer informasjon på https:/www.facebook.com/events/370262457069711/

Yunus Yildiz nye og heleide coctailbar Svanen/Den Grimme Ælling

Svanen
I første etasje, med interiør fra 1896. Svaneapoteket holdt til dette lokalet frem til 2013-2014.
Klassiske drinker og noen nytenkende signaturdrinker. Målet er å lage blant annet Norges beste Irish Coffee (i samarbeid med Fuglen).
To veldig dyktige barsjefer fra London, Karel Varga og Marek Novak.
Coctailbaren har to viktige mål - Bli Norges mest miljøvennlige bar og ha best arbeidsmiljø i en bar.

Den Grimme Ælling
Eksperimentell cocktailbar i kjelleren.


Relaterte restauranter