Frokost, lunsj og middag.
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Axel Nordahl | Kjøkkensjef | 2015 |
Vespa og Humla ønsker å være et uformelt spisested på Grunerløkka i Oslo.
Vi har fokus på god kaffe, håndverksøl og mat laget med råvarer i sesong.
Til frokost får du god kaffe, croissanter, rundstykker og yoghurt.
Til lunsj har vi fylt foccacia, blingser, suppe og salater.Vår kveldsmeny er basert på mat tilberedt i vårt rotisseri. Vi griller kylling, porchetta og salciccia hver dag.
Det vil alltid være en dagens fisk og andre velsmakende retter i vår meny. Serveres fra kl. 16 på hverdager og kl. 14 i helgene.Grunerløkka Brygghus sitt bryggeri ligger vegg i vegg. Vårt ølutvalg på fat vil hovedsakelig være derfra med unntak av et par gjestelinjer.
Vi kan tilby bryggeriomvisning etterfulgt av middag med øl i fokus. Vi kan tilpasse oss dine behov eller ønsker.