The Scotsman

Karl Johans gate 17, 0159 Oslo

I den bratte bakken mellom Dronningens gate og Kirkegata.
Telefon 95 41 88 27

Oslo sentrum Oslo Skotsk Live Music Sport Fotball Bursdag Arrangement Møte Fish ´n´ chips Beer battered Fish ´n´ chips whisky Whisky
Eksempler fra menyen
Lunsj149 - 169
Hovedretter229 - 330
Desserter89 - 94
Burgere179 - 189
Suppe92 - 145
Beer battered Fish ´n´ chips174 - 174
Øl66 - 104
Priser i NOK pr. 31.10.2016
Nøkkelpersoner
Jonas MelinKjøkkensjef
Joachim LangebrekkeDaglig leder

Egen presentasjon

The Scotsman fokuserer på god, tradisjonsrik pubmat og et spennende utvalg av fatøl og ale. Vi vil vise frem det beste av pubkulturen og være en inkluderende møteplass midt i byen. Vi dekker alle behov, fra sport og spill, fredagspils og livemusikk til diskotek for de danseglade. På The Scotsman har vi noe for alle, og vi regner med at du kommer til å komme tilbake igjen og igjen

Dørene åpnet for første gang den 4. Juli 1974 og har siden da holdt åpent for tørste gjester. Mange anser også Scotsman som en møteplass når man kommer til byen langveis fra, eller før man skal reise ut av byen med båt eller fly.

Vi kan tilby det meste under samme tak med drift over fire etasjer. Tradisjonell pub stil med en avslappet atmosfære for alle, aldersgrense 20 år. Her kan man kose seg med LIVE musikk tirsdag-lørdag, danse til diskolåter, spille shuffleboard og biljard eller bare sitte på uteserveringen midt i Karl Johans gate og nyte bylivet.

Vi viser det meste av sport på flere storskjerm, i noen etasjer har vi også sendinger i HD format, primært vises det fotball fra alle ligaer, men vi viser også andre sportssendinger og store begivenheter. I tillegg avholder vi Pub Quiz en gang i uken, to serier som går over flere uker med en høst og en vårsesong.
Er man litt småsulten kan vi tilby gode pubretter og har gratis aviser til utlån i baren for våre kunder.

The Scotsman
Sist oppdatert 01.11.2016