Eksempler fra menyen | |
---|---|
Full meny | 695 |
Drikkemeny | 650 |
Grand dessert | 150 |
Enkeltretter | 35 - 129 |
Priser i NOK pr. 18.11.2017 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Jan Robin Ektvedt | Kjøkkensjef | 2017 |
Mari Marte Steigen | Daglig leder og restaurantsjef | 2017 |
The Golden Chimp er bygget på kjærligheten til dumplings og asiatiske smaker. Et sted hvor man kan oppleve japansk kultur gjennom mat, drikke, musikk og atmosfære. Konseptet er avslappet og syndig, mens menyen bevarer de rene asiatiske smakene. Mannen bak heter Jan Robin Ektvedt og er kjent fra Kokkelandslaget, Hitchhiker og Strand. Hans mål er å stramme opp dumplingsserveringen i Oslo, samtidig som han ønsker å rendyrke delingsånden rundt et måltid. Med seg har han med gutta fra Lava Oslo.