Statholderens Mat og Vinkjeller

Rådhusgata 11, 0151 Oslo

Rosa murbygning på hjørnet. Inngang fra Kirkegata.
Telefon 22 41 88 00

Kvadraturen Sentrum Dansk Italiensk Europeisk Book a table Bookatable Romantisk Sesongbasert Selskapslokale Rustikk Catering kokk hjem Restaurant Sentrum

Bestill bord med Bookatable


Egen presentasjon

Statholderens Mat og Vinkjeller er vår uformelle restaurant som ligger under Statholdergaarden, i de originale hvite 1600-talls kjellerhvelvingene. Vår spesialitet er en spennende 10 retters meny som skifter tema hver sjette uke. Temaene kan være fisk og skalldyr, toscansk mat eller viltspesialiteter. Disse menyene er meget populære og er billig priset. Vi setter også opp en spennende vinmenyer som passer til menyen. Vi har også en rikholdig og spennende a la carte med skandinavisk mat med innslag av det europeiske kjøkken.

Vår andre spesialitet er våre lekre høye danske smørrebrød. Vår kromutter fra Danmark har tatt med seg alle de beste danske smørrebrødene som vårt deijlige naboland har å by på. Vi har dansk sild, gravet laks, rejer, fritert rødspette, ribbensteg, Dyrlegens natmat og mange andre spesialiteter som vi serverer til lunsj.

Miljø og stemning er uformell og restauranten passer for vennemiddager, bedriftsmiddager, arbeidmiddager og annen relasjonsbygging. Mat og Vinkjelleren består av tre rom som passer fint for større grupper som ønsker egne rom. Vi kan ta alt fra 15 til 42 personer i egne rom. Vi har et rikholdig vinkart med egen avdeling for spesialøl, danske og norske akevitter.

Statholderens Mat og Vinkjeller
Sist oppdatert 10.09.2019