Åpner 17.02.2017
Eksempler fra menyen | |
---|---|
Lunsj | 495 - 595 |
Åtte retters meny | 1595 |
Vinmeny | 1495 |
Forretter | 275 - 350 |
Hovedretter | 395 - 430 |
Desserter | 250 - 295 |
Priser i NOK pr. 05.03.2018 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Ulrik Jepsen | Kjøkkensjef | 2016 |
Mia Kondrup | Daglig leder | 2016 |
Thomas Bonnevie | Restaurantsjef | 2016 |
Vi er et klassisk kjøkken, med vekt på de best mulige tilgjengelige råvarer fra inn og utland. Vår meny vil skiftes stadig og tilpasses årstidens friske råvarer.
Vår Danske kjøkkensjef og medeier Ulrik Jepsen har erfaring fra anerkjente 1 og 3 Michelin restauranter i inn og utland, som Waterside inn i England, Kokkeriet og Søllerød Kro i Danmark. Lysten til å reise førte Ulrik og familien til Norge hvor han de siste to årene har vært kjøkkensjef på Engø Gård på Tjøme.
Smaken står i fokus sammen med godt håndverk i et klassisk, franskinspirert kjøkken. Et kjøkken med moderne eleganse.Chambre séparée
Vi har to Chambre separée, et med plass til 10 personer og ett med plass til 14 personer.Et vellykket arrangement starter ofte med god planlegging, ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har spesielle ønsker.
Hos À L’aise vil man alltid finne det beste som er tilgjengelig på markedet og vi setter vår ære i å gi våre gjester en opplevelsesrik kveld.
Vi gleder oss til å ønske dere velkommen, beste hilsen fra Ulrik, Mia og vårt team.