Piscoteket

Badstugata 1, 0179 Oslo


Telefon

Peru Lime ceviche

Peruansk restaurant ved Rockefeller, hjulpet i gang av Jaime Pesaque. Peruansk kjøkken med middels prisnivå tilpasset lokale råvarer.

Eksempler fra menyen
Ceviche90 - 160
Varm Ceviche140 - 230
Desserter85 - 95
Priser i NOK pr. 02.02.2015

Egen presentasjon

Piscoteket er en ny peruansk restaurant og bar i hjertet av Oslo. Hos oss skal du føle deg hjemme enten du kommer for en helaften med spennende peruansk mat og drikke, eller om du impulsivt stikker innom for et kjapt måltid eller en drink i baren.

Bak Piscoteket står en vennegjeng med kjærlighet for peruansk mat og drikke som brenner for å introdusere peruansk ceviche og pisco i Oslo. Piscoteket er inspirert av den latinamerikanske restobar-tradisjonen – et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære ut i de små timer.
Spisekartet på Piscoteket gir deg ekte peruanske smaker i samspill med ferske, norske råvarer. Menyen inneholder 12-15 retter i porsjoner som det passer å dele. Vi har nok vegetaralternativer for deg som foretrekker det, og om du har allergier, tilpasser vi gjerne menyen etter dette. Peruansk mat byr på rikelig med sunne grønnsaker, fersk fisk og kjøtt, og for oss er det en glede å kunne presentere klassikere som ceviche, causa, aji de gallina og anticuchos her i Oslo.

Piscoteket
Sist oppdatert 03.02.2015

Se også