Gastropub og mikrobryggeri like vest for Riksteateret. Lavt til middels prisnivå.
Eksempler fra menyen | |
---|---|
Lunsj | 158 - 226 |
Middag | 148 - 274 |
Forretter | 82 |
Supper | 78 |
Hovedretter | 148 - 288 |
Deleretter | 44 - 132 |
Dessert | 84 - 108 |
Vin | 378 - 748 |
Priser i NOK pr. 07.02.2014 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Henrik Wahlström | Kjøkkensjef | 2013 |
Jin Jæger | Restaurantsjef | 2013 |
Fra kjøkkenet kan du velge mellom varme og kalde retter; laget av de beste råvarer og som håndverk fra lokale produsenter. Vi lager mye mat med vårt eget øl i. Vi kombinerer nasjonale og internasjonale menyer, med retter godt egnet til både brygg og destillat.
Over peisen er scenen plassert; stedet for underholdning. Her vil kjente, som mer ukjente, underholde. Hva med ettermiddagsblues på en lørdag, eller akustisk jazz på søndag? Vi er ingen musikkscene med faste innslag, men ønsker å overraske og underholde våre gjester når de minst venter det.
I baren kan du velge mellom øl, akevitt, øl, whisky, øl, vin og øl. Sammen med våre samarbeidspartnere gjør vi vårt beste for å tilby det edleste av god drikke. Ønsker du en cocktail eller en pjolter, har vi selvfølgelig også det på menyen.