Nordvegan

Kristian IVs gate 15 B, 0162 Oslo

Like rundt hjørnet fra Universitetsgata.
Telefon 96 91 11 67

Det Norske Teatret Oslo Sentrum Oslo Vegansk Vegan

Gjennomført vegansk restaurant med svært kompetent meny.

Eksempler fra menyen
Fullt måltid uten dessert105 - 199
Priser i NOK pr. 03.04.2018
Nøkkelpersoner
Fabio BaudoKjøkkensjef

Egen presentasjon

På grunn av at våre retter endres daglig, har vi ikke en fast meny. Gjerne ring oss eller følg oss på Instagram for å holde deg oppdatert på dagens utvalg.
Vårt prisklasse starter fra 105kr for et fullt måltid opptil 199kr. Etter en hovedrett er det en rekke dessertalternativer å velge mellom, blant annet sunne og deilige raw kaker, Crème Brûlée og en rekke Pâtisserie-alternativer.
Kjøkkenet har blitt trent av Reuben Waller, en klassisk utdannet prisbelønt kokk som også har laget menyelementene som tilbys. Waller har jobbet i flere Michelin-stjerne restauranter i Storbritannia, og bruker sin erfaring til å skape en livsstilsrestaurant med fokus på uformell mat, med en daglig skiftende meny og ferske råvarer.
Vår nåværende Chef Fabio Baudo som nylig har sluttet seg til teamet vårt, har tatt med nye elementer til vår meny og ser frem til å ta med mer spennende retter som vil ta din plantebaserte matopplevelse til neste nivå.
Lekkert, overraskende, bekvemmelighet - det er det Nordvegan satser på. Vår meny endres hver dag for å sikre at du aldri trenger å spise den samme maten igjen, sammen med våre populære retter som er tilgjengelige daglig. Alle måltider kan spises i restauranten, eller tas bort til lunsj eller for et fullverdig kveldsmåltid.

Nordvegan
Sist oppdatert 03.04.2018