Norda

Biskop Gunnerus' gate 3, 0155 Oslo

I 13. etasje på Clarion Hotel The Hub.
Telefon 23 10 80 80

Oslo Øst Oslo Amerikansk Norsk Booke Booke bord Book a restaurant Oslo Book a table Oslo Book a table Bookatable Fisk og skalldyr

Bestill bord med Bookatable


Eksempler fra menyen
Forretter139 - 239
Hovedretter225 - 345
Kjøkkensjefens femretter695
Tre-fem retters julemeny545 - 695
Desserter139 - 189
Brunch149 - 295
Dessert-buffet75
Priser i NOK pr. 21.11.2019

Egen presentasjon

Å spise på Norda Oslo skal være en opplevelse for sansene. Her får du råvarer fra det nordiske kjøkkenet kombinert med spennende smaker og krydder fra ulike verdensdeler, et vinutvalg fra øverste hylle og den råeste utsikten Oslo har å by på. Vi dyrker grøntenheter selv på vår takåker, GrowHub, slik at flere grønnsaker og urter kun har reist et par skritt fra de blir høstet til det ligger på tallerkenen. Ureist mat, liker vi å kalle det.
Med inspirasjon fra kokken Marcus Samuelsson, kombinerer kjøkkenet urbane, autentiske smaker med nordiske ingredienser for å skape en kulinarisk opplevelse. Du er alltid velkommen til å nyte et glass vin, et par østers eller en tre-retters – alt etter hva som måtte passe deg best.
Vårt fokus på bærekraft gjennomsyrer alle aspekter av menyen vår. Vi er stolte over å ha Oslos største takåker hvor grøntenheter dyrkes og høstes for hånd. Grønnsakene på menyen kommer hovedsakelig fra taket eller fra vårt eget forkultureringsrom. Sjekk ut menyen i restauranten for å se hva som ble høstet denne uken. Vi mottar alle våre biff, fjærkre og svin fra lokale norske gårder.
Vår premium brunsj gir deg det beste Norda har å tilby, med en internasjonal twist og fokus på ingredienser lokale produsenter. På menyen finner du blant annet Eggs Benedict,
vår fantastiske tørrmodnede hamburger og deilige desserter som belgiske vafler og vår twist på banana-split.

Norda
Sist oppdatert 25.01.2020