Moderat priset vin og mat, gode råvarer og kyndig utvalgte viner på Fredensborg
Eksempler fra menyen | |
---|---|
"Uten kjøtt" | 145 - 275 |
Bakt hvit fisk | 185 |
Kyllinglever-parfait | 150 |
Terrine | 185 |
Charcuterie | 285 |
Desserter | 125 |
Vin | 495 - 9650 |
Priser i NOK pr. 28.12.2020 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Veslemøy Hvidsten | Eier og daglig leder | 2018 |
Edward Shaw | Kjøkkensjef | 2018 |
Dette røde trehuset fra 1814 er bygd for fine ting. Fine folk, god vin, kortreist og mat inspirert av franske, italienske og spanske vinbarer med engelsk kjøkkensjef.
Hos oss får du vin fra hele verden. Vin du kanskje har hørt om og sikkert mye som er nytt. 99 prosent er fra små, familieeide vingårder, og produsert av familier som er hands-on, helt fra vinmarkene til produksjon og distribusjon. Selv om det ikke nødvendigvis står på etiketten, tar vi bare inn vin som er ren på alle måter.