Meatmarket

Lille Stranden 10, 0252 Oslo

Over broen fra Stranden på Aker Brygge. Meatmarket ligger på høyre side. Fra Olav Selvaags plass mot Stranden på Aker Brygge ligger Meatmarket på venstre side litt før broen.
Telefon 22 83 01 10

Oslo vest Tjuvholmen Fjorden Spedgris

Bestill bord med Bookatable


Eksempler fra menyen
Forretter145 - 149
Hovedretter255 - 355
Desserter85 - 125
Tapasmeny365 - 475
Spedgris åtte personer3995
Priser i NOK pr. 10.09.2013

Egen presentasjon

Våre intensjoner er å skape et konsept hvor gjestene skal kunne slappe av og slippe unna en stresset hverdag for en liten stund. Vi vil skape en tapasbar som gir assosiasjoner til det spanske bylivet. Tapas Bar vil ikke ha spiseplikt, men vi ønsker å tilby våre kunder et godt utvalg av tapas med høy kvalitet.

Vi vil tilby et godt utvalg av kvalitetsviner. Samtidig vil vi selvfølgelig også tilby våre gjester det siste av hva barkartet kan tilby når det gjelder drikker. Over hele linjen skal det legges vekt på kvalitet, og vi vil kun knytte til oss velkjente leverandører av internasjonal klasse som skal gi stedet den riktige gjennomslagskraften. Vi ønsker å skape et produkt som ikke er tilstede i området pr i dag. Vi skal være et uformeldt sted der firmaer eller private kan komme for en lønningspils eller bare ta en tur med kjærester/venner etc.

Vi ønsker kun en rolig bakgrunnsmusikk for å skape en god atmosfære. Musikken skal ikke ta oppmerksomheten fra våre besøkende, og vi håper at samtalen skal være i fokus mens kjøkkenet er åpent. Stedet skal være en bar på kvelden med litt høyere stemning rundt bordene.

Meatmarket
Sist oppdatert 17.02.2016