Mantra

Dronningens gate 19-21, 0154 Oslo

Et halvt kvartal fra Karl Johans gate
Telefon 22 41 42 00

Karl Johans gate Oslo sentrum Kvadraturen Oslo Indisk Sørindisk Nordindisk Utsøkt Vinliste

Utsøkt indisk i Kvadraturen på middels nivå med fyldig vinliste.

Eksempler fra menyen
5-6 retters meny525 - 595
Vinmeny550 - 695
Forretter115 - 135
Tandoor230 - 260
Vaktelbryst eller Dåhjort285 - 295
Naan45 - 70
Karri-retter230 - 290
Priser i NOK pr. 01.07.2019
Nøkkelpersoner
Sanjiv SharmaDaglig leder2013
V. SinghKjøkkensjef

Egen presentasjon

Opplev indisk avantgarde midt i Oslo
Litt fornyelse kan være sunt iblant, derfor har vi tatt med oss det beste fra Mr. India og skiftet navn til Mantra. Med beliggenhet i pulserende Kvadraturen, langt borte fra Delhis og Mumbais storbylarm, vil vi gi deg en sanseopplevelse du sent vil glemme. Basert på gode råvarer serverer vi alt fra rustikke og velbalanserte tandooriretter fra nord i landet, til friske smaksbomber fra det sør-indiske kjøkkenet. Vi kan love en touch av masala, eksotiske kokossmaker du ikke får nok av og en god dose avantgarde. Og når vi sier at vi håper at menyen vår tar pusten fra deg, så er det ikke på grunn av chilien vi bruker i maten. Velkommen til en kulinarisk reise gjennom India.
Vårt mantra er å alltid etterstrebe perfeksjon, både i form av smaksopplevelser, stemning og service. Gjennom en smaksreise fra nord til sør ønsker vi å vekke hele sanseregisteret til våre gjester, og åpne opp øynene for den spennende variasjonen innenfor indisk matkultur. La oss bevise at vi ikke tar munnen for full ved å hevde dette.
Sanjiv Sharma er Mr. India i egen person og er selve ildsjelen bak Mantra. Restauranten gikk tidligere under navnet Mr. India, og er et familiedrevet spisested som har eksistert siden 1993. Sanjiv er godt bevandret i vinens verden og har en beholdning på over 400 forskjellige viner. Enten du vil prøve en sjelden årgangsvin eller en frisk, ung tysker til curryen eller tandoorikebaben, så er Sanjiv mannen å spørre. Her er nemlig ingen vin tatt inn ved en tilfeldighet, og med sin lidenskap for faget, vet han nøyaktig hvilken flaske som best matcher sødmen og syren i rettene på menyen.

Mantra
Sist oppdatert 13.11.2020