Kolonihagen Frogner

Frognerveien 33 A, 0263 Oslo

I bakgården
Telefon 99 31 68 10

Frogner Vest Sesongbasert Uformell Innovativ Restaurant Norsk Frogner Vest Oslo Vegetar Økologisk

Bestill bord med Bookatable


Eksempler fra menyen
Lunsj129 - 189
Syv retters meny695
Priser i NOK pr. 02.05.2013

Egen presentasjon

Kolonihagen Frogner så dagens lys i 2009. Etter å ha jaktet i langt tid på et passende utsalgssted for våre bakervarer forelsket vi oss i bakgården i Frognerveien. Den gangen sto det kun en nedslitt stall i bakgården med jord på gulvet og et tak som kun var til pynt. Sammen med en engasjert gårdeier kastet vi oss over den nesten umulige oppgaven med å gjøre om stallen til et spisested. Et godt år etter arbeidet startet sto Kolonihagen Frogner klar til åpning høsten 2009.

Med utgangspunkt i mange av de samme leverandørene som Kolonihagen Abonnement har vi dag skapt et sted hvor du kan nyte ærlig og ekte mat.

Her tar vi ingen snarveier og alt lages fra bunnen av. Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer og vi velger økologisk så langt det er mulig. I tillegg velger vi råvarer fra lokale produsenter som lager råvarer med stor kjærlighet.

Kolonihagens meny settes sammen basert på dagens råvaretilgang, og menyen vil derfor endres fortløpende – med stort fokus på sesong.

Vår store lidenskap er å finne de beste råvarene. Vi prioriterer små lokale produsenter som lager råvarer med kjærlighet – og da som oftest økologisk. All mat lages fra bunnen av med kun ekte råvarer. Vi tar ingen snarveier og håper du som gjest setter pris på dette.

Flere ganger i året reiser vi ut og besøker våre lidenskapelige produsenter slik at vi kan dele kunnskap – og over tid tilby deg som gjest stadig bedre råvarer.

Vi serverer lunsj mandag-lørdag kl. 11-16 og middag kl. 16-22. Hver søndag serverer vi buffet på Kolonihagen Frogner. Vi gir kjøkkenet fritt spillerom og ut fra sesongens råvarer setter de sammen en variert buffet, bestående blant annet av salater, fisk, kjøtt, varmretter og spennende desserter - noe for hele familien.

For reservasjoner over 8 personer har vi egen selskapsmeny.

Kolonihagen Frogner
Sist oppdatert 18.06.2018