Hitchhiker

Maridalsveien 17, 0178 Oslo

I Mathallen på Vulkan. Opp en trapp til andre etasje i nordenden av Mathallen.
Telefon 95 45 14 66

Mathallen Oslo Peruansk Nepalsk Mexicansk USA Koreansk Streeet food Gatemat Josper grill
Hitchhiker Hitchhiker Hitchhiker Hitchhiker

I andre etasje på Mathallen. Streetfood til hverdagslige priser. Vin 300-500 kroner.

Eksempler fra menyen
Lunsj food truck140 - 140
A la carte105 - 175
Fem-retters meny530
Priser i NOK pr. 02.07.2020
Nøkkelpersoner
Jan Robin EktvedtKjøkkensjef2014

Egen presentasjon

Hitchhiker handler om street food, lettbeint stemning og å dele. Her vil du ikke finne den vante treretteren med forrett, hovedrett og dessert som bautaer – i stedet kjører vi servering av deleretter avhengig av størrelsen på selskapet, med mellomretter, sides og kanskje noen overraskelser. Hos oss kan du bestille akkurat det du vil ha – mer av noe, mindre av noe annet og dele med venner. Den fullstendige Hitchhiker-opplevelsen får du om du setter deg godt tilbake og nyter tiden som kommer i et avslappet tempo, men hos oss kan du også komme innom for en kjapp matbit enten du vil sitte ned i baren eller ta med take-away.

Lunsjen på Hitchhiker varierer fra dag til dag. Vi har alltid en Ramen, en Le Pinje og en salat på menyen. Ramen er håndlagde nudler med opprinnelse fra Asia (Japan/Kina) og serveres i en kraft, gjerne med noe kjøtt, grønnsaker og ofte egg. Le pinje er et typisk tilbehør til det meste av mat i Serbia. På Hitchhiker serverer vi det både til lunsj og om kvelden. På kvelden er det tilbehør, mens til lunsj fyller vi det med dagens fyll som et anternaltiv til for eksempel burger eller samdwich. Vi kommer alltid til å ha en dagens salat på lunsjmenyen.

Lunsjmeny kl 11:00 - 16:00
Kveldsmeny kl 16:00 - 22:00

Hos oss vil du finne en stor bar med et stort utvalg av flaskeøl, naturviner, drinker og annet snop fra alle verdens kanter. Om fredagene lar vi DJs styre musikken for å gjøre overgangen fra middag til bar, hverdag til helg, sømløs.
Reserver bord på http://www.hitchhiker.no

Hitchhiker
Sist oppdatert 01.07.2020