Eksempler fra menyen | |
---|---|
Edamame – dampet eller fritert | 89 |
Grønnsaks-tempura | 109 |
Soft-shell krabbe med wasabimajones | 149 |
Pannestekt andebryst | 219 |
Ceviche | 149 - 219 |
Kamskjell fra Hitra med grønn shiso-dressing | 239 |
Yakitori-kyllingvinger | 159 |
Ibericocarrè, meriansjy, chimichurry, havtornmarmelade | 249 |
Hickory- røkt lammecarré | 379 |
Desserter | 129 - 139 |
Snow White. Yuzu-mousse med snødryss av hvit sjokolade | 139 |
Varm sjokoladefondant med melkeis | 139 |
Et utvalg av Hanamis iskremer og sorbeter | 129 |
Priser i NOK pr. 10.09.2014 |
Hanami sitt konsept er enkelt. Tradisjonelle Japanske kokkekunster som Robata grill og Izakaya smelter sammen med en trendy tvist. Fine dining på en ny måte - innpakningen er annerledes, kvaliteten den samme med et fokus på norske råvarer av eksepsjonell kvalitet.
Hanami har en visjon om å være enestående i sin presentasjon av Japanese fusion. Vi er eksperter innenfor sushi og robata grill. Vi ønsker å være stedet du oppsøker når du vil ha en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære. Vi er stolte av vårt eminente kokketeam som er hentet fra noen av verdens beste restauranter.
Vi holder til i flotte lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Restauranten er designet av Interiørplan i Oslo. Interiøret er inspirert av naturen, hvor det rustikke og moderne møter hverandre. Vi har en ideell plasseringen rett ved vannkanten.