Fiskeriet

Youngstorget 2 B, 0181 Oslo

I Folketetarbygningen ut mot Youngstorget.
Telefon 22 42 45 40

Youngstorget Sentrum Oslo Engelsk Norsk Lutefisk Skrei Fisk og skalldyr Sesongbasert Uformell Bar Youngstorget Sentrum Norsk Oslo

Egen presentasjon

Vi inspireres hver dag av ferske råvarer og kontakten med kundene våre. Et topp utgangspunkt for våre kokker.

Fiskebutikk med matservering sier du? Hvorfor ikke? Om du er storsulten, småssulten eller på jakt etter inspirasjon har kokkene våre garantert noe for deg. Enkle og gode retter til en fornuftig pris basert på topp råstoff er vårt mantra. Uansett om du foretrekker fiskesuppe eller sushi, du det hos oss. Er du klar for en klassiker har vi herved utfordret engelskmennene med vår fish’n’chips.

Ved bardisken sitter du midt i smørøyet til å kunne plukke opp knep til ditt eget kjøkken. Våre dyktige kokker har bred faglig bakgrunn og kan bistå deg med tips eller råd, både når det gjelder tilberedningsmetoder og gode smakskombinasjoner. Fiskeriet har rettigheter til øl og vin. Er det varmt og fint i været, har vi også uteservering. Vi inspireres hver dag av ferske råvarer og kontakten med kundene våre. Et topp utgangspunkt for våre kokker.

Fiskeriet tar sin del av ansvaret for en bærekraftig matproduksjon og stiller strenge krav til våre levereandører. Vi streber etter å tilby en hovedvekt av villfanget fisk, og da aller helst linefanget.

Det krever at fisket skjer på en ansvarlig og skånsom måte. Fisken som svømmer i havet har vært livsgrunnlaget for menneskene langs kysten vår gjennom uminnelige tider. Vi skylder derfor å gi den de beste forutsetninger videre ved å ikke ødelegge eller forringe dens omgivelser. På Fiskeriet har vi derfor tatt et standpunkt ved at vi ønsker å tilby en hovedvekt av villfanget fisk, og aller helst linefanget der det er mulig. Tett kontakt med våre grossister og leverandører sikrer at disse verdiene ivaretas, og vårt fotavtrykk blir minst mulig.

Hver morgen, lenge før hanen galer, har vår grossist håndplukket det ypperste av norsk, villfanget fisk og sjømat, for at du som kunde skal kunne få det beste utvalget når butikken åpner.

Fiskeriet
Sist oppdatert 02.11.2013