Eksempler fra menyen | |
---|---|
Lunsj | 138 - 198 |
PIZZALUNSJ - BUFFET (barn 60) | 60 - 108 |
Småretter og fingermat | 67 - 226 |
Egons Italian | 98 - 202 |
Italiensk pizza | 153 - 173 |
Amerikansk pizza | 262 - 315 |
Hovedretter kjott | 192 - 322 |
Hovedretter fisk | 190 - 240 |
Egons premium steak | 335 - 360 |
Hamburgere og sandwicher | 168 - 240 |
Egons premium burgers | 210 - 230 |
Salater | 142 - 198 |
Barnemeny | 59 - 100 |
Desserter | 81 - 116 |
Priser i NOK pr. 17.02.2016 |
Du vet hva du får
Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker ca. 20 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.Vi er også stolte av våre ansatte. Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.
Gjesten
Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!