Eksempler fra menyen | |
---|---|
Forretter | 100 |
Hovedrett | 140 |
Vin | 300 |
Vin per glass | 80 |
Priser i NOK pr. 19.03.2017 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Bruno Kouakou | 2012 |
Utvid din kulinariske horisont med mesterkokken Bruno!
Café Afrikaden tilbyr afrikanske og afrikarelaterte matspesialiteter. Mattilbudet er hver måned basert på temamenyer fra et afrikansk land eller kulturområde i Afrika eller Karibia. Disse har i flere tusen år dannet grunnlaget for en gastronomisk kreativitet som er videreført av mange generasjoner fram til i dag.
Café Afrikaden er unik i sitt slag i Norge og et spennende alternativ til bedriftens kantine når det gjelder lunsjer, middager, selskaper, konfirmasjoner, fødselsdagsfeiringer, Julebord, kick off m.m.
Bruno Kouakou, kafeens mesterkokk, er en av tradisjonsbærerne av denne matkulturen. Han er i besittelse av det høyeste sjefsdiplom fra sitt hjemland Elfenbenskysten.