Burger Joint Aker Brygge

Holmens gate 3, 0250 Oslo

Et kvartel inn fra kaia på Aker Brygge.
Telefon 21 08 22 75

Aker Brygge Oslo Oslo vest Amerikansk Håndlaget burger Burger

Håndlagde burgere på Aker Brygge.

Eksempler fra menyen
Burgere152 - 195
Lunch-deal150
Vin på glass88
Priser i NOK pr. 13.03.2017
Nøkkelpersoner
Ann WestgreenKjøkkensjef2014

Egen presentasjon

Burger Joint er et spennende restaurantkonsept på Aker Brygge i Oslo der rock’n roll møter en verden av burgere av høy kvalitet. Våre hamburgere er inspirert av ekte amerikansk streetfood, gatemat som er løftet til et høyere nivå. Her er det friske smaker, gode råvarer og genuinitet i produksjon og presentasjon som står i fokus. Vi snakker reale burgere med kvalitetskjøtt!
For oss er det viktig å gi våre gjester et variert utvalg av burgere basert på tre faktorer: smak, konsistens og kvalitet. Derfor benytter vi kun de aller beste norske leverandørene.

Jucy Lucy, Bacon Surprise og Holy Smoke er blant signaturburgerne på menyen vår. Dette er klassiske amerikanske burgere mange har et forhold til og som man ikke tuller med! Vi tilbyr også en smakfull vegetarburger samt egenkomponerte burgere av økologisk kjøtt og de beste sesongbaserte råvarer.

Pulled pork er blitt nordmenns nye livrett, og hos oss kommer den i rause porsjoner i ferskt burgerbrød. Try it!

Bak Burger Joint står Akershusgruppen, som driver flere av Oslos beste gastropuber og har lang erfaring fra restaurantbransjen. Du finner oss ved siden av Beer Palace og Underbar, hvor du kan bestille burgere fra vår meny. Restauranten vår er røff og tøff med antikke industrimøbler som vi har hentet fra USA. Serveringsdisken og veggen er en del av en gammel Airstream, som er med på å skape en ganske så kul atmosfære for alle som setter pris på en real burger.

Burger Joint Aker Brygge
Sist oppdatert 13.03.2017