Eksempler fra menyen | |
---|---|
Lunsj | 140 - 285 |
To-tre-retters lunsj | 370 - 470 |
Forretter | 110 - 205 |
Hovedretter | 260 - 375 |
Desserter | 115 - 170 |
Tre-fire retters meny | 630 - 760 |
Viner | 460 - 6460 |
Priser i NOK pr. 17.03.2018 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Tom Aasen | Kjøkkensjef |
Vårt restauranthus har hatt flere navn, og hele tiden seilt under den samme tricolor siden start i 1979. Både d’Artagnan og A touch of France er våre navn, men i 2005 bestemte vi oss for å stå fram som Brasserie France. Hos oss får du et lite stykke Frankrike – midt i Oslo.
Vårt ønske er at Brasserie France skal være slik vi som kokker opplever de gode brasseriene og bistroene i Frankrike, og et slikt sted vi selv har savnet i Oslo. Det skal være like naturlig å komme til oss for å spise en enkel lørdagslunsj, stikke innom rett etter arbeid for en rett, ha en ”støyete” helaften eller en stilfull festaften, som for en løksuppe etter en teaterforestilling.
Direkte oversatt betyr brasserie bryggeri. Vår definisjon på brasserie er litt café – litt restaurant. Vi ønsker å ha caféens uformelle stemning, og restaurantens gode tilbud på mat, vin og service. Og i vårt brasserie får du også godt øl! Velkommen til fransk mat og vin fra kjeller til 3. etasje!