Eksempler fra menyen | |
---|---|
Kjøkkensjefens treretter | 595 |
Forretter | 190 - 195 |
Hovedretter | 265 - 395 |
Desserter | 145 - 225 |
Lunch | 225 - 345 |
Brunch | 225 - 345 |
Frokostbrett | 335 |
Smørbrød | 125 |
Priser i NOK pr. 22.01.2021 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Ørjan Lundmark | Daglig leder | 2019 |
Steffen Hansen | Kjøkkensjef |
Brasseriet serverer frokost, lunch, brunch. Stikk innom eller bestill bord i vårt hyggelige lokale. Vi har også bord i Amerikalinjens helårshave. I vår- og sommersesongen har vi uteservering på gateplan. Her er alle velkommen, enten du bor på hotellet eller ikke.
Menyen er inspirert av våre forfedres utferdstrang og nysgjerrighet.