Søk etter ga 299 tilslag

Taste of Oslo

Taste of Oslo

Magasinet Lanseringer 20.08.2013

…Taste of Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nytere og deg som liker å lage god mat selv.

Ørjan Johannessen er Årets kokk igjen

Ørjan Johannessen er Årets kokk igjen

Magasinet 22.09.2013

…Ørjan Johannessen vant Årets kokk i 2013, og med det har han vunnet tittelen to ganger. Han vant Bocuse d'Or Europe i 2012 og vant prisen Beste fiskerett i Boucus d'Or i 2013. Se Spisekartets bildeserie fra konkurransen.

Se bilder fra Taste of Oslo

Se bilder fra Taste of Oslo

Magasinet 01.09.2013

…Hver dag kom mange publikummere for å lære, smake og prøve kokkekunster med veiledning fra erfarne fagfolk.

CRU

Ingelbrecht Knudssøns gate 1
Oslo Kari Innerå Peis Vinbar Majorstua
Taste of Oslo også i 2014

Taste of Oslo også i 2014

Magasinet 07.11.2013

…Det blir Taste of Oslo neste år også. Se bilder fra alt det som foregikk i august-september 2013.

Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Gamay klarte det i år også

Gamay klarte det i år også

Magasinet 21.11.2013

Beaujolais Nouveau er kommet, smakt og likt.

Årets beste nye restaurant 2013

Årets beste nye restaurant 2013

Magasinet 12.02.2014

…Spisekartets brukere kåret Enoteca Colletts gate til årets beste nye restaurant 2013

Michelin 2014

Michelin 2014

Magasinet 12.03.2014

Michelin offentliggjorde nye tildelinger i dag

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Heller Oslo enn Barcelona

Heller Oslo enn Barcelona

Magasinet Intervjuer 23.04.2014

…Pascal Lehman prioriterte å jobbe med Björn Svensson.

Alle trår til når det trengs

Alle trår til når det trengs

Magasinet Intervjuer 21.04.2014

Chef de partie Nina Ween

Det må være oss

Det må være oss

Magasinet Intervjuer 07.04.2014

…Mette Kristin Haugvaldstad begynte som lærling hos Björn Svensson.

Ta begge!

Ta begge!

Magasinet Intervjuer 28.04.2014

…Jan Kopacz valgte utdanning på høyt nivå i Norge.

Miljøet - teamet

Miljøet - teamet

Magasinet Intervjuer 02.05.2014

Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Magasinet Intervjuer 09.04.2014

Joachim Tryland trives med kreative arbeidsdager.

Mat uten grenser

Mat uten grenser

Magasinet 17.05.2014

…Storslagen smaksfest til inntekt for burmesisk kokke- og servitørskole

Grenseløs suksess

Grenseløs suksess

Magasinet 25.05.2014

…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.

Sjømat i skur 33

Sjømat i skur 33

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 29.05.2014

Italiensk ved fjorden

Linie Award – tre vinnere

Linie Award – tre vinnere

Magasinet Konkurranser 07.06.2014

…Christian Andre Pettersen, Oskar Karl Josef Johansson og Halvor Heuch.

St. Lars står opp igjen

St. Lars står opp igjen

Magasinet 11.06.2014

Grillrestauranten med chambre separée.

Whisky i entusiasmens tegn

Whisky i entusiasmens tegn

Magasinet 17.08.2014

…Jon Bertelsen lanserte i sommer en whisky fra Clan Denny tappet for Frank Znort Quartet. Det fortjener en konsert - minst.

Åpningstider sommeren 2014

Åpningstider sommeren 2014

Magasinet 19.06.2014

…Spisekartet viser åpne restauranter i Oslo sommeren 2014. Details in Norwegian and English.

Bagatelle stenger – ikke helt

Bagatelle stenger – ikke helt

Magasinet 03.09.2014

…Jo, Bagatelle stenger, men brasseriet Lille B fortsetter.

Smaksrike minner fra Persia

Smaksrike minner fra Persia

Magasinet 21.10.2014

Smaker og dufter fra Tusen og en natt

Brasserie Paleo åpner

Brasserie Paleo åpner

Magasinet 23.10.2014

Sammensveiset team

Søker matstylist/kokk til foto

Søker matstylist/kokk til foto

Magasinet Sponset redaksjonell sak 30.10.2014

…Ønsker du å videreutvikle dine kreative kunnskaper innenfor kokkekunsten? Nå har du muligheten

Bakefri - slutt på baking, men sjelden fri
Mad Fork

Mad Fork

Magasinet Lanseringer, Nye restauranter 07.12.2014

Åpnet på Majorstuen mandag 8. desember

Julesesongen 2014

Julesesongen 2014

Magasinet Spesiell meny 11.12.2014

…Tradisjonsmat, alternative julemenyer eller julefritt

Gate of India

Bogstadveien 66 A
Indisk Majorstua Vest Oslo
Bransjens kåring

Bransjens kåring

Magasinet 03.02.2015

Bransjen selv...

Bookatable restaurantfestival

Magasinet 08.02.2015

To retter for 250 kroner..

Annonse