Søk etter vest ga 145 tilslag

La Tour d’Argent i Paris

La Tour d’Argent i Paris

Magasinet 06.03.2003

…Et av de mest berømte spisestedene i Paris er Tour d'Argent. Innehaveren, Claude Terrail, synes det er for tidlig å la sønnen overta. Han har jo bare passert 83 år. Han er personlig til stede i restauranten hver dag. Hvordan er et måtid her?

Au coin des gourmets i Paris

Au coin des gourmets i Paris

Magasinet 14.05.2003

…Arak er hvit fisk tilberedt i bananblad. Å pakke opp denne fiskeretten ved bordet er en sann glede. Opp mot deg strømmer fine dufter fra asiatiske kryddere, og fisken er perfekt tilberedt.

Peter Nagy – årets lutefiskelsker

Peter Nagy – årets lutefiskelsker

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 13.10.2005

…I en lang tradisjon innledet Det Gamle Rådhus lutefisksesongen. Med spesialtappet juleøl, jubileumsakevitt og Ringerikspoteter inntok en fornem forsamling årets første lutefiskmåltid. Arne Sunde – lutefiskelsker av 2003 – la opp stykker av Vestre Piccola. vest

Real Food

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 25.10.2006

…Rune Pal er en kokk som liker seg når han lager mat. Han står gjerne over gassblussene, enten det er på egne kjøkken eller hos kolleger han trives med. Kontorkokk blir han aldri. Fredag 27.oktober åpnet Real Fast Food kafé i Karenslyst allé.

5. Umami

…Vesten også, gjerne uten å vite om det. Det er smaken av proteiner. Så om du har veldig lyst på biff, er det gjerne umamismaken du kjenner et sug etter. Og den er en egen smak − studier har vist at det ikke er mulig å få til umamismak ved…

Ferskvannskreps - laveste pris?

Ferskvannskreps - laveste pris?

Magasinet 22.08.2002

Premierte kokker

Magasinet 15.09.2002

Havsmak

Havsmak

Magasinet 31.03.2003

Spanske paradores

Spanske paradores

Magasinet 30.09.2003

…Et av de berømte spanske paradores er Parador «San Francisco» de Granada i Alhambra med de gastronomiske spesialitetene gazpacho og tortilla. Paradoren i Carmona er innredet i et maurisk fort, med storslagen utsikt, gedigen spisesal og innendørs åpen maurisk patio med mudéjarfontene.

ITALIA er en kulturreise, en kulinarisk reise.

ITALIA er en kulturreise, en kulinarisk reise.

Magasinet 08.10.2003

…vestad ITALIA på Baltazar i september. Spisekartet kommer med anmeldelse av boken neste uke.

Skrei

Skrei

Magasinet 20.01.2005

…I Kirkeveien, nesten nede ved Middelthunsgate, har Lofotstua ligget i over 30 år. Interiøret er ikke forandret nevneverdig siden åpningen, og kokken er den samme. En håndfull spisesteder i Oslo serverer god fisk, men i hele Norge er det neppe et sted med en så stor fiskemeny. Men nå er…

Skreien kommer!

Skreien kommer!

Magasinet Spesiell meny 23.01.2006

…Vesterålen på Andøya. I alle fall det lofotværinger kaller oppsigstorsk, en torskestamme som lever litt nærmere Lofoten enn selve skreien.

Mobilt slakteri fullbesatt hele høsten
Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 21.11.2006

…Culinary World Cup avholdes i Luxembourg denne uken. Søndag tok Det Norske Kokkelandslaget gull i kaldmat. Laget leverte til gull i alle tre kategorier!

Norsk gull i Culinay World Cup

Norsk gull i Culinay World Cup

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 26.11.2006

…Det Norske Kokkelandslaget vant gull i kaldmat og gull i varmmat. i Culinary World Cup. Sammenlagt fikk laget 499 av 520 poeng. Sverige vant sølv og Singapore bronse.

Michel Drappier - champagnehistore

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.06.2010

…Nyttårsaften er den store champagnekvelden, og mange vil dele en flaske champagne denne kvelden. Spisekartet besøker et champagnehus.

Bocuse-d’Or-vinner åpner fiskerestaurant

Magasinet Nye restauranter, Nytt om navn 19.08.2010

…Ved siden av den tradisjonsrike fiskeforretningen Berggren i Sandefjord bygges det nye fiskemottaket. Helt inntil Berggren kommer Geir Skeies restaurant Brygga 11.

Gjør mineralvann til vin

Gjør mineralvann til vin

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…I Puglia er vann kostbart, så vinbonden vanner så lite som mulig. Men må man, så pumper man vann.

Braastad XO Dedicated

Braastad XO Dedicated

Magasinet Lanseringer 04.11.2011

…Braastad-familien presenterte en ny serie cognac i Den Norske Opera og Ballett torsdag 3. november. Cognacen er tilegnet det norske operahus, og både operahuset og arkitektkontoret var representert ved presentasjonen.

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 20.03.2017

Fem kokker

Gate of India

Bogstadveien 66 A
Indisk Majorstua Vest Oslo

Egon Ullevål

Sognsveien 77 C
Annonse