Søk etter restauranter ga 109 tilslag

Oslo-restauranter i Norgescup

Oslo-restauranter i Norgescup

Magasinet 01.04.2003

Michelins rangering av Oslo-restauranter

Michelins rangering av Oslo-restauranter

Magasinet 15.03.2005

…I dag lanseres årets utgave av Guide Rouge – Red Guide for byer i Europa. Det er i denne versjonen man finner de skandinaviske hovedstedene. Michelins røde hotell- og restaurantguide brukes av stadig flere nordmenn. En stjerne i boken er en uomtvistelig anerkjennelse for en restaurant.

Sommerstengte restauranter
Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Taste of Oslo

Taste of Oslo

Magasinet Lanseringer 20.08.2013

…Taste of Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nytere og deg som liker å lage god mat selv.

Festningen restaurant 16.10

Festningen restaurant 16.10

Magasinet 11.10.2013

…Jonathan Howell blir kjøkkensjef og Nicolas Blomgren Facchin blir vinansvarlig når Fursetgruppens Festningen restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt og fisk.

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Michelin 2014

Michelin 2014

Magasinet 12.03.2014

Michelin offentliggjorde nye tildelinger i dag

Alles mening betyr noe

Alles mening betyr noe

Magasinet Intervjuer 30.04.2014

…Sous-chef Annette Berger ser mot opprinnelsen - råvarer på toppnivå.

Det må være oss

Det må være oss

Magasinet Intervjuer 07.04.2014

…Mette Kristin Haugvaldstad begynte som lærling hos Björn Svensson.

Fra stjernerestauranter til

Fra stjernerestauranter til"egget” på stjernerestauranten Fauna

Magasinet Intervjuer 04.04.2014

Møt Daniel Hasvold Jung på Fauna Restaurant.

Ask med Michelin-stjerne

Ask med Michelin-stjerne

Magasinet 15.03.2014

Filip Langhoff og Linda Stenman-Langhoff med *

Goût de France

Goût de France

Magasinet 15.03.2017

Good France

Egon Ullevål

Sognsveien 77 C
Scoring

Scoring

Magasinet 24.07.2016

Scoring i eget mål

En mann med Kontrast

En mann med Kontrast

Magasinet Intervjuer 01.11.2016

Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

Hvalstrand bad åpnet

Hvalstrand bad åpnet

Magasinet 03.06.2016

Hav, himmel, sol og god smak

Favorittrestauranten i Spisekartet

Favorittrestauranten i Spisekartet

Magasinet 12.04.2016

Nye restauranter i Spisekartet

When you wish upon a star

When you wish upon a star

Magasinet 24.02.2016

...Try just a little bit harder!

Michelin Nordic Guide 2016

Michelin Nordic Guide 2016

Magasinet 24.02.2016

Nordens første trestjerners restauranter

Egon Byporten

Jernbanetorget 6

Egon Storo

Vitaminveien 9-11
Storo Oslo øst Oslo
Rodin’s Bistro & Bar

Rodin’s Bistro & Bar

Magasinet 25.04.2016

Restauranter som bærer ...

Michelin – kan noen spå i stjernene?

Michelin – kan noen spå i stjernene?

Magasinet 06.03.2018

Neppe.

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Era Ora

Era Ora

Magasinet 24.10.2017

…kåret til verdens beste italienske restaurant utenfor Italia

Gout de France 2018 - RÅ VGS

Gout de France 2018 - RÅ VGS

Magasinet 16.03.2018

Videregående skole deltar for andre gang.

Guide Michelin

Guide Michelin

Magasinet 21.03.2018

Bare for rike?

Nordstjerne

Nordstjerne

Magasinet 07.03.2018

Nynordisk according to Michelin

Michelin-stjerne til Galt

Michelin-stjerne til Galt

Magasinet 19.02.2018

Michelin Guide Nordic Countries 2018

Lulu

Lulu

Magasinet Intervjuer 18.02.2018

God fisk og dårlig ris blir dårlig sushi

Førsteinntrykket

Førsteinntrykket

Magasinet 25.10.2016

Fra Bray...

En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Smaken av Frankrike

Smaken av Frankrike

Magasinet 18.03.2017

på ETT BORD

Pondicherry

Pondicherry

Magasinet 04.03.2017

- for a change

Ny stjerne i Stavanger

Ny stjerne i Stavanger

Magasinet 22.02.2017

Sabi Omakase har Michelin-stjerne

Bookatable restaurantfestival

Magasinet 08.02.2015

To retter for 250 kroner..

Julesesongen 2014

Julesesongen 2014

Magasinet Spesiell meny 11.12.2014

…Tradisjonsmat, alternative julemenyer eller julefritt

Splitter ny Kontrast

Splitter ny Kontrast

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 05.02.2015

Kontrast flytter

Bagatelle stenger – ikke helt

Bagatelle stenger – ikke helt

Magasinet 03.09.2014

…Jo, Bagatelle stenger, men brasseriet Lille B fortsetter.

Åpningstider sommeren 2014

Åpningstider sommeren 2014

Magasinet 19.06.2014

…restauranter i Oslo sommeren 2014. Details in Norwegian and English.

Brasserie Paleo åpner

Brasserie Paleo åpner

Magasinet 23.10.2014

Sammensveiset team

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Linie Awards 2015

Linie Awards 2015

Magasinet 03.05.2015

i Stockholm!

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

Michelin har dekket dårlig

Michelin har dekket dårlig

Magasinet 26.02.2015

Sett fra Europa…

Arakataka - NY!

Arakataka - NY!

Magasinet 10.08.2015

Arakataka er død. Leve Arakataka!

Åpningstider sommeren 2015

Åpningstider sommeren 2015

Magasinet Bransjenyheter, Restaurantomtaler 16.06.2015

…Spisekartet viser åpne restauranter

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»

Spanske paradores

Spanske paradores

Magasinet 30.09.2003

…Et av de berømte spanske paradores er Parador «San Francisco» de Granada i Alhambra med de gastronomiske spesialitetene gazpacho og tortilla. Paradoren i Carmona er innredet i et maurisk fort, med storslagen utsikt, gedigen spisesal og innendørs åpen maurisk patio med mudéjarfontene.

Casa Alfonso

Casa Alfonso

Magasinet 30.09.2003

…Casa alfonso ligger midt i en rundkjøring, mer eller mindre en halv time fra Torrevieja. Denne parador er det verdt å lete etter!

Julebord på byens tak?

Julebord på byens tak?

Magasinet 20.11.2003

…Hvis du kunne velge et sted å feire julebord som alle ville huske helt frem til sommeren – du ville gjort det? Stratos har fortsatt noen ledige kvelder i desember og januar.

Stor spise til små priser

Magasinet 12.08.2003

…Denne restauranten inngår i en slags «trend», hvor klassisk fransk kjøkken tillages moderne og rimelig av unge, meget kompetente kokker. Hyggelige feminin service, uformelt antrukket og hardt arbeidende, med gutta på kjøkkenet.

Kino eller middag i Paris? Begge deler!

Magasinet 07.08.2003

…For 18 euro kan du få en ypperlig forrett med seks forskjellige dim sunh. En fin, tynn deig omslutter nydelig farse av ulik art, som eksempelvis av rekekjøtt, fisk, kamskjell, grønnsaker, and. Til dette en utsøkt sursøt saus, som også skiller seg betraktelig fra gjennomsnittet.

Skreimester fra Lysthuset i Bodø

Skreimester fra Lysthuset i Bodø

Magasinet 01.04.2003

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Italiensk regi i Paris

Magasinet 20.09.2003

…Risotto med kamskjell, sjøkrepshale og stor havrekehale i rødvinsmørk risotto,med ganske markant hummerfond. Eller kalveskank med små gulrøtter og andre fint tilskårne grønnsaker, samt et perfekt innslag av syre. Kom til Conti og chef Michel Ranvier.

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Magasinet 05.08.2003

…Riverside-prosjektet, som driver selvstendiggjøring av ungdom og kompetansegivende aktiviteter, har fått et tilskudd: Elvebredden Catering. Bak selskapet står Espen M. Gryt, utdannet kokk og medlem av Kokkenes Mesterlaug.

Skrei

Skrei

Magasinet 20.01.2005

…I Kirkeveien, nesten nede ved Middelthunsgate, har Lofotstua ligget i over 30 år. Interiøret er ikke forandret nevneverdig siden åpningen, og kokken er den samme. En håndfull spisesteder i Oslo serverer god fisk, men i hele Norge er det neppe et sted med en så stor fiskemeny. Men nå er…

Den tredje torsdag i november

Magasinet 18.11.2004

…«Le Beaujolais nouveau est arrivé!» har man sagt i over førti år. Og hvordan er den? Det franske brasseriet «A Touch of France» holder seg til en Beaujolais village, som er den beste versjonen av Beaujolais nouveau. I skrivende stund foreligger ingen andre bedømmelser, men les hva vi synes.

Spise på Oro for 250 kroner?

Spise på Oro for 250 kroner?

Magasinet 28.01.2005

…Ja, mellom klokken 17 og 19 serverer Oro hovedrett og dessert for 250 kroner. Det kan for eksempel være kalvefilet, som serveres med soppterte og glasert sølvløk, kirsebær-valhronasaus og potet Voisin. Til dessert akkurat nå, ananascarpaccio med fersken-rosmarinsorbet. Tips oss gjerne om gode måltider på redaksjonen@spisekartet.no

London – The River Café

Magasinet 24.08.2004

Prøver å spre godt humør

Prøver å spre godt humør

Magasinet Intervjuer 31.03.2014

…Spisekartet intervjuer unge kokker på topp restauranter

Skreisesongen offisielt åpnet

Skreisesongen offisielt åpnet

Magasinet Lanseringer 15.02.2007

…I regi av Eksportutvalget for fisk ble skreisesongen åpnet på Valentindagen – i fiskeforretninger og på serveringssteder i hele landet. Skreien er «kjærlighetsfisken» – i hvert fall er den det ypperste symbol på formeringslyst og fysisk nytelse.

Sult – fra forrige århundre

Sult – fra forrige århundre

Magasinet Nytt om navn 30.11.2006

…Sult Restaurant feirer 10 år, og inviterer gamle og nye gjester til en spesialkomponert meny fra 1996 – med 10 år gamle priser. Du kan også velge fra en drikkemeny med priser fra 1996.

Au coin des gourmets i Paris

Au coin des gourmets i Paris

Magasinet 14.05.2003

…Arak er hvit fisk tilberedt i bananblad. Å pakke opp denne fiskeretten ved bordet er en sann glede. Opp mot deg strømmer fine dufter fra asiatiske kryddere, og fisken er perfekt tilberedt.

De fem stuer satser stort igjen

De fem stuer satser stort igjen

Magasinet 09.04.2003

…Bent Stiansen var kjøkkensjef på De fem stuer inntil han vant Bocuse d'Or i 1994. Siden har restauranten ikke vært som under Bent Stiansen. Nå skal kjøkkensjef Jørn Dahl gjøre De fem stuer til et spisested som hotellet kan være stolt av. Snart presenterer Spisekartet det nye kjøkkenet. I dag…

Kongelig grill i Trondheim

Magasinet 01.10.2002

Premierte kokker

Magasinet 15.09.2002

Tips oss

Magasinet 01.01.2000

Bølgen & Moi Briskeby åpnet 9. oktober

Magasinet 30.08.2000

…restauranter i toppsjiktet i Oslo. Er det plass til flere topprestauranter?

Intervju med Eyvind Hellstrøm

Omtaler i august

Magasinet 08.07.2001

Alain Devanive Tolosa på Oscarsgate

Magasinet Gjestespill, Lanseringer 19.06.2009

…To dager i mai kunne gjestene på Restaurant Oscarsgate spise et måltid utenom det vanlige. Hva så? Det gjør hver eneste gjest på Oscarsgate – hver gang.

Era Ora mest populære stjernerestaurant i Danmark

Era Ora mest populære stjernerestaurant i Danmark

Magasinet Nytt om navn 29.04.2009

…Den populære København-portalen aok.dk ba brukerne kåre sin foretrukne enstjerners restaurant i Danmark. Era Ora vant overlegent.

Sjømat i skur 33

Sjømat i skur 33

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 29.05.2014

Italiensk ved fjorden

CRU

CRU
Ingelbrecht Knudssøns gate 1
Majorstua Oslo Peis Vinbar
Lønnsomt vinkart på Restauranteik

Lønnsomt vinkart på Restauranteik

Magasinet Nye restaurantvurderinger 07.11.2005

…De fleste gjestene på Restauranteik velger vinpakken, som omhyggelig er plukket ut til ukens femretters meny. I tillegg kan man velge fra et rikholdig vinkart. Eller man kan gå til spesialvinkartet.

Sporten

Sporten

Magasinet Bransjenyheter 14.10.2005

Tiltak fra Mattilsynet

Magasinet Bransjenyheter 31.01.2006

Skreien kommer!

Skreien kommer!

Magasinet Spesiell meny 23.01.2006

…Ja, den har faktisk kommet allerede. De første fangstene er tatt og levert på Røst og Senja eller i Vesterålen på Andøya. I alle fall det lofotværinger kaller oppsigstorsk, en torskestamme som lever litt nærmere Lofoten enn selve skreien.

Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Magasinet Bransjenyheter, Restaurantomtaler 02.01.2006

…restauranter som tilbyr «god mat til moderate priser». Stockholm har fem restauranter med Bib Gourmand, Gøteborg to og København fire.

Annonse