Søk etter restaurant ga 510 tilslag

Restaurant til nye høyder

Restaurant til nye høyder

Magasinet Lanseringer, Restaurantomtaler 16.04.2007

…restaurant, er det for å skape synlige endringer. Restauranten 34 på Radisson SAS Plaza Hotell har lenge scoret høyt og er svært godt besøkt

Magma Bar & Restaurant

Magasinet Intervjuer 22.03.2000

…Restaurant i april, er bransjens oppmerksomhet rettet mot Bygdøy allé 53. Den store massen gløder allerede av forventning.

Bakgården restaurant

Bakgården restaurant

Magasinet 27.08.2002

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Ja til restaurant på Stratos

Ja til restaurant på Stratos

Magasinet 28.05.2003

Gjennomført kvalitet på Restaurant Eik

Restaurant med egen fiskehandel

Magasinet 07.08.2003

…restauranten gir svært god valuta for pengene. Fisken er hentet fra en av byens desidert beste fiskeforretninger, nemlig La poissonnerie du Dôme, altså etablissementets egen.

Restaurant Angelin

Restaurant Angelin

Magasinet 30.09.2003

…Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.

Oro restaurant og bar

Magasinet 08.10.2003

Era Ora kåret til årets beste restaurant

Era Ora kåret til årets beste restaurant

Magasinet 04.12.2003

…Era Ora har en stjerne i Guide Rouge, og den kommer meget godt ut i alle vurderinger – også i Spisekartet. «Den Danske Spiseguiden» kåret Era Ora til Årets Bedste Restaurant i slutten av november 2003 og i 1995. restaurant

Restaurant Sans med Lungarotti

Magasinet 10.03.2004

…Restaurant Sans, og presenterte en vertikal smaking av Rubesco Riserva Vigna Monticchio, en vin som består av 80 % sangiovese og 20 % canaiolo. Vinmonopolet har 1992-årgangen på bestillingslisten.

Bydelsgourmet Restaurant Victor

Magasinet 25.03.2004

Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Magasinet Bransjenyheter, Restaurantomtaler 02.01.2006

…Restaurantåret 2005 bød på mange gode nyheter. Sett utenfra er Norges første Bib Gourmand i en særstilling. For første gang fikk en norsk restaurant betegnelsen Bib Gourmand i Michelins Red Guide. Den gis til restauranter som tilbyr «god mat til moderate priser». Stockholm har fem restauranter med Bib Gourmand, Gøteborg…

Restaurant Haga – den gode smak
Café Renseriet – ny restaurant på Tøyen

Café Renseriet – ny restaurant på Tøyen

Magasinet Nye restauranter 01.08.2006

…Når bare transport og avtaler er i orden, vil Café Renseriet tilby fersk fjellørret fisket på stang. Kanskje kommer andre godsaker fra traktene rundt om også. Men prisene holder de på østkantnivå.

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Festningen restaurant 16.10

Festningen restaurant 16.10

Magasinet 11.10.2013

…restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt og fisk.

Årets beste nye restaurant 2013

Årets beste nye restaurant 2013

Magasinet 12.02.2014

…Spisekartets brukere kåret Enoteca Colletts gate til årets beste nye restaurant

Latter restaurant og bar

Holmens Gate 1

Strand restaurant

Strandalleén 48

Restaurant Ni&Tyve

Parkveien 29

Hakka-iza restaurant

Hakka-iza restaurant
Sørengkaia 146
Asiatisk
Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

Musikk og middag i desemberkulden

Musikk og middag i desemberkulden

Magasinet 11.12.2002

…Frelsesarmeen og Maneo inviterte til en helt spesiell aften med god mat og Steinar Albrigtsen med band denne uken.

La Tour d’Argent i Paris

La Tour d’Argent i Paris

Magasinet 06.03.2003

…Et av de mest berømte spisestedene i Paris er Tour d'Argent. Innehaveren, Claude Terrail, synes det er for tidlig å la sønnen overta. Han har jo bare passert 83 år. Han er personlig til stede i restaurant

De fem stuer satser stort igjen

De fem stuer satser stort igjen

Magasinet 09.04.2003

…restauranten ikke vært som under Bent Stiansen. Nå skal kjøkkensjef Jørn Dahl gjøre De fem stuer til et spisested som hotellet kan være stolt av. Snart presenterer Spisekartet det nye kjøkkenet. I dag slipper vi til Dahls engasjement for lærlinger.

Kjøkken i høyden

Kjøkken i høyden

Magasinet 25.04.2003

…På De Fem Stuer er miljøet og utsikten verdt mer enn reisen opp til Holmenkollen. I lengre perioder var kjøkkenet ikke på høyden med resten. Men nå...

Au coin des gourmets i Paris

Au coin des gourmets i Paris

Magasinet 14.05.2003

…Arak er hvit fisk tilberedt i bananblad. Å pakke opp denne fiskeretten ved bordet er en sann glede. Opp mot deg strømmer fine dufter fra asiatiske kryddere, og fisken er perfekt tilberedt.

På bistrot i Paris: «L’Opportun»

På bistrot i Paris: «L’Opportun»

Magasinet 24.05.2005

…Å lunsje på en typisk tradisjonell pariserbistrot er noe av det mest franske du kan gjøre. Og om man rent tilfeldigvis er innom byen ved Seinens bredder, kan en solid lunsj være en gastronomisk opplevelse

I Front

I Front

Magasinet 02.06.2005

…restaurant for fjerde gang i går – på Aker Brygge. Svendgaard er 24 år... Høy kvalitet på mat, vin og service fra et lag Svendgaard har valgt. Lav terskel og hovedretter fra 155 kroner. Per Fronth har malt bildene

Vinn helaften for to på Raymonds

Magasinet Konkurranser 20.06.2006

…Spisekartet trekker ut en vinner av helaften for to på Raymonds Mat og Vinhus. Alle nye abonnenter på nyhetsbrevet er med i trekningen.

Britt Eva Møllseter Årets Lutefiskelsker

Britt Eva Møllseter Årets Lutefiskelsker

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 13.10.2006

…Restaurant Det Gamle Raadhus var overfylt av lutefiskelskere i går, der årets første lutefisk behørig ble smakt og vurdert av presse og profesjonelle.

Sult – fra forrige århundre

Sult – fra forrige århundre

Magasinet Nytt om navn 30.11.2006

…Restaurant feirer 10 år, og inviterer gamle og nye gjester til en spesialkomponert meny fra 1996 – med 10 år gamle priser. Du kan også velge fra en drikkemeny med priser fra 1996.

Skreisesongen offisielt åpnet

Skreisesongen offisielt åpnet

Magasinet Lanseringer 15.02.2007

…I regi av Eksportutvalget for fisk ble skreisesongen åpnet på Valentindagen – i fiskeforretninger og på serveringssteder i hele landet. Skreien er «kjærlighetsfisken» – i hvert fall er den det ypperste symbol på formeringslyst og fysisk nytelse.

Kjøkkensjef og kjøkkensjef på Mink

Kjøkkensjef og kjøkkensjef på Mink

Magasinet Intervjuer, Nytt om navn 21.04.2007

…restauranten hadde. Det kreves innsats og høy motivasjon for å holde stabil, høy kvalitet på en restaurant. Servitører og kokker på Mink trives med det.

Michael Munk vant Linie Award

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 03.11.2007

…På kort tid har Linie Award prestert å bli Nordens viktigste kokkekonkurranse. I år vant danske Michael Munk fra Tree-Top Restaurant i Munkebjerg, like ved Vejle. restaurant

Prøver å spre godt humør

Prøver å spre godt humør

Magasinet Intervjuer 31.03.2014

…Spisekartet intervjuer unge kokker på topp restaurant

Baltazar 10 år – italiensk uke

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 25.11.2007

…Fra mandag 26.november til søndag 2.desember serverer Baltazar en spesiell meny med utvalgte viner. Baltazar Ristorante & Enoteca byr på både klassisk og moderne italiensk gastronomi denne uken.

Lunsj på Smak av Oro

Magasinet 14.02.2008

Geir Skeie vant Europeiske Bocuse d’Or

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 02.07.2008

…Restaurant Bagatelle i Oslo. Og gullet gikk til Norge for fjerde gang! Dermed er Norges rating i Bocuse d'Or på nivå med Frankrikes.

Lauritz Ruus Bar

Magasinet Lanseringer, Nye restauranter 14.09.2008

…Lunsj er et vanskelig konsept i Norge. Med Lauritz Ruus har Jørn Lie skapt en lunsj som er sosial, norsk og med råvarer fra kvalitetsprodusenter.

Intervju med Eyvind Hellstrøm
Annonse