Søk etter norsk ga 196 tilslag

Norsk på Nytt

Norsk på Nytt

Magasinet 06.12.2016

Kokken fra Troms

Norsk gull i nordisk

Norsk gull i nordisk

Magasinet 03.05.2005

…Bjørn Cameron Aleksander vant gull i nordisk mesterskap for kokker 30.april. Det er første gang norge har vunnet dette mesterskapet, som arrangeres av Nordisk Kjøkkensjefs Forening.

Norsk gull i Culinay World Cup

Norsk gull i Culinay World Cup

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 26.11.2006

…Norske Kokkelandslaget vant gull i kaldmat og gull i varmmat. i Culinary World Cup. Sammenlagt fikk laget 499 av 520 poeng. Sverige vant sølv og Singapore bronse.

Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Hvem er HUN? Årets ølhund!

Hvem er HUN? Årets ølhund!

Magasinet 24.10.2013

…Årets ølhund utnevnes i år for førtiende gang.

Pils ikke opprinnelig fra Pilsen

Pils ikke opprinnelig fra Pilsen

Magasinet 27.09.2013

…Joda, pilsnerølet ble utviklet i den tsjekkiske byen. Men opprinnelsen er bayersk. Gabriel Sedlmayr eide Spatenbryggeriet i München og kombinærte kald gjæring med det ypperste av avansert teknologi ved engelske bryggerier.

Årets ølhund har Pondus

Årets ølhund har Pondus

Magasinet 25.11.2012

…Det var ikke vanskelig å være enig i juryens valg av Årets ølhund. Tegneserieskaper Frode Øverli er kåret til Årets ølhund. Han hedres for sin uegennyttige innsats for norsk

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Goût de France

Goût de France

Magasinet 15.03.2017

Good France

Rodin’s Bistro & Bar

Rodin’s Bistro & Bar

Magasinet 25.04.2016

Restauranter som bærer ...

Linie Aquavit

Linie Aquavit

Magasinet 17.04.2016

THE JOURNEY

Hvorfor armagnac

Hvorfor armagnac

Magasinet 25.11.2015

… når det finnes så mye cognac?

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

When you wish upon a star

When you wish upon a star

Magasinet 24.02.2016

...Try just a little bit harder!

Smaken av Frankrike

Smaken av Frankrike

Magasinet 18.03.2017

på ETT BORD

Ny stjerne i Stavanger

Ny stjerne i Stavanger

Magasinet 22.02.2017

Sabi Omakase har Michelin-stjerne

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

Magasinet 25.01.2017

Du vant sølv!

Lerstangkylling

Lerstangkylling

Magasinet 23.01.2017

Den første gangen

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Om Mat

Drammensveien 160
Galt

Galt

Magasinet 26.08.2017

– Alt riktig så langt

Savillas

Savillas

Magasinet 18.07.2017

Brunch på Jylland

Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

En mann med Kontrast

En mann med Kontrast

Magasinet Intervjuer 01.11.2016

Juleakevitt 2016

Juleakevitt 2016

Magasinet 19.09.2016

…Den har ikke passert ekvator, men har smaker fra alle fire vervenshjørner.

1. Reispigen

1. Reispigen

Magasinet 25.05.2016

= en merittert bartender i København

Fire gull - ingen seier

Fire gull - ingen seier

Magasinet 29.11.2014

Gullmysteriet i Luxembourg

Søker matstylist/kokk til foto

Søker matstylist/kokk til foto

Magasinet Sponset redaksjonell sak 30.10.2014

…Ønsker du å videreutvikle dine kreative kunnskaper innenfor kokkekunsten? Nå har du muligheten

GULL til juniorlandslaget

GULL til juniorlandslaget

Magasinet Konkurranser 25.11.2014

Det norske juniorlandslaget vant

Bocuse d’Or 2015

Bocuse d’Or 2015

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 04.01.2015

Mindre enn...

Linie Award – tre vinnere

Linie Award – tre vinnere

Magasinet Konkurranser 07.06.2014

…Christian Andre Pettersen, Oskar Karl Josef Johansson og Halvor Heuch.

Grenseløs suksess

Grenseløs suksess

Magasinet 25.05.2014

…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.

Miljøet - teamet

Miljøet - teamet

Magasinet Intervjuer 02.05.2014

Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.

Smaksrike minner fra Persia

Smaksrike minner fra Persia

Magasinet 21.10.2014

Smaker og dufter fra Tusen og en natt

Annonse