…nordisk mesterskap for kokker 30.april. Det er første gang norge har vunnet dette mesterskapet, som arrangeres av Nordisk Kjøkkensjefs Forening.
…Her er en mulighet til å høre Henry Notaker, forfatter av blant annet «Gastronomi. Til bords med historien». Anne-Lise Middelthon holder foredrag om farmakologisering av mat. Hun er antropolig og har skrevet om moderne matvaner. Henry Notaker snakker om estetisk kritikk gastronomiens historie. Seminaret holdes i vakre Universitetsbiblioteket på Blindern.
…På kort tid har Linie Award prestert å bli Nordens viktigste kokkekonkurranse. I år vant danske Michael Munk fra Tree-Top Restaurant i Munkebjerg, like ved Vejle.
…Nordisk Mesterskap. Det første Berget sier er at han tror han ikke vant mesterskapet.
…De har allerede tatt gull, i Singapore 2002 der de fikk 1.plass sammenlagt med gull for varmmat, bronse for kaldmat og gull for varmmat i finalen. I Erfurt er det kokke-OL 18.–21. oktober. Spisekartet viser noen av kokkene i arbeid og glimt av landslagets samlede erfaring og prestasjoner.
…Her er en mulighet til å høre Henry Notaker, forfatter av blant annet «Gastronomi. Til bords med historien». Anne-Lise Middelthon holder foredrag om farmakologisering av mat. Hun er antropolig og har skrevet om moderne matvaner. Henry Notaker snakker om estetisk kritikk gastronomiens historie. Seminaret holdes i vakre Universitetsbiblioteket på Blindern.…
…nordiske land. Finske Antti Nurkka vant. I juryen satt kokker, matskribenter og matjournalister fra hele norden med Eyvind Hellstrøm som juryleder.
…Det krever mye å hevde seg i en kokkekonkurranse. Det er et stort press på enhver som stiller i en konkurranse. En som driver idrett har flere års erfaring med konkurranser, og har forberedt seg utallige ganger til å yte mest når det gjelder. Kokker har mer enn nok med…
…Den sjuende Linie Award er nok det mest vellykkede, og i år ble det også kåret en bartender. Den vant Halvor Digernes fra Fuglen. Konkurransen går ut på å lage den beste drinken basert på Linie Aquavit, mens kokkene konkurrerer om den beste hovedretten basert på nordisk
…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.
…Joda, pilsnerølet ble utviklet i den tsjekkiske byen. Men opprinnelsen er bayersk. Gabriel Sedlmayr eide Spatenbryggeriet i München og kombinærte kald gjæring med det ypperste av avansert teknologi ved engelske bryggerier.
…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.
…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.
Era Ora med Michelin stjerne 18 år på rad
Michelin offentliggjorde nye tildelinger i dag
Filip Langhoff og Linda Stenman-Langhoff med *
Møt Daniel Hasvold Jung på Fauna Restaurant.
…Mette Kristin Haugvaldstad begynte som lærling hos Björn Svensson.
Chef de partie Nina Ween
Ørjan Johannessen vant gull i Bocuse d'Or
Sett fra Europa…
Per Thøstesen på ORO Restaurant
i Stockholm!
Gratulerer Finland, gratulerer Sverige!
JOR innfrir assossiasjonene
Nordens første trestjerners restauranter
...Try just a little bit harder!
THE JOURNEY
I forbindelse...
Det tredje..
Kokken fra Troms
Sabi Omakase har Michelin-stjerne
Michelin Guide Nordic Countries 2018
Nynordisk according to Michelin
21. Mars nærmer seg
Skagerrak Gin @ Svanen