Søk etter kylling ga 39 tilslag

Babettes Gjestebud i Tønsberg

Babettes Gjestebud i Tønsberg

Magasinet 19.03.2013

…Pågangen til gastronomikvelden på Conradis, der kjøkkensjef Trond Andresen gjenskaper menyen i Babettes Gjestebud, har vært stor. Restauranten utvider til to kvelder, og det er plasser igjen.

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Lerstangkylling

Lerstangkylling

Magasinet 23.01.2017

Den første gangen

Savillas

Savillas

Magasinet 18.07.2017

Brunch på Jylland

Hvalstrand bad åpnet

Hvalstrand bad åpnet

Magasinet 03.06.2016

Hav, himmel, sol og god smak

Bue i Sancerre

Bue i Sancerre

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 22.08.2014

…I mange år har vi visst at romerne var store strateger

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Kino eller middag i Paris? Begge deler!

Magasinet 07.08.2003

…For 18 euro kan du få en ypperlig forrett med seks forskjellige dim sunh. En fin, tynn deig omslutter nydelig farse av ulik art, som eksempelvis av rekekjøtt, fisk, kamskjell, grønnsaker, and. Til dette en utsøkt sursøt saus, som også skiller seg betraktelig fra gjennomsnittet.

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Magasinet 05.08.2003

…Riverside-prosjektet, som driver selvstendiggjøring av ungdom og kompetansegivende aktiviteter, har fått et tilskudd: Elvebredden Catering. Bak selskapet står Espen M. Gryt, utdannet kokk og medlem av Kokkenes Mesterlaug.

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Hverdagsmat

Magasinet 29.11.2004

…Jeg må innrømme, at dette er en bok jeg kommer til å bruke mye. Det finnes naturligvis mange kokebøker som tar for seg vår trauste hverdagsmat, men det er ytterst få som makter det kunststykke å både ivareta hverdagsmatens egen aura av tradisjon – hjemmets historie, din barndoms grønne dal,…

Vann & Brød åpner 1.mars

Vann & Brød åpner 1.mars

Magasinet 30.01.2005

…Grønland har rimelig middagsservering, billig øl, kafeer med meny fra Midt-Østen og Østen. Og kanskje først og fremst café con bar. Første mars åpner Vann & Brød, «et sted for deg som liker å sitte inne».

De fem stuer tilbake på høyden

Magasinet 05.03.2004

Bygg på menyen

Magasinet 09.09.2004

…Matforsk slår et slag for bygg i kostholdet. Det er sunt, som forskning gjennom mer enn 120 år har vist. Det kan brukes i avanserte matretter og norsk tradisjonskost. Brød kan inneholde opptil 40 prosent bygg, og brødet blir smakfullt og saftig. Bildet: Instituttleder NLH Tove Fjeld.

Weinbach på Brasserie Blanche

Weinbach på Brasserie Blanche

Magasinet 24.04.2007

…Kjøkkensjef Ove Jakobsen er godt kjent med Alsace, der han har jobbet på blant andre Auberge de l`Ill og Le Cerf. Han har laget en femretters meny til viner fra en av de mest anerkjente produsentene i Alsace, Domaine Winbach.

Torsk med byggryn, svineknoker, sopp og chili-sitronsmør

Torsk med byggryn, svineknoker, sopp og chili-sitronsmør

Magasinet 09.09.2004

…I boken FISK OG VIN får du gode råd og oppskrifter om hvordan du kombinerer mat og vin til en større opplevelse. I forbindelse med Matforsks seminar om bygg, presenterer vi en oppskrift med torsk og bygg. Gled deg til å prøve!

Real Food

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 25.10.2006

…Rune Pal er en kokk som liker seg når han lager mat. Han står gjerne over gassblussene, enten det er på egne kjøkken eller hos kolleger han trives med. Kontorkokk blir han aldri. Fredag 27.oktober åpnet Real Fast Food kafé i Karenslyst allé.

Oasen

Oasen

Magasinet Nye restaurantvurderinger 13.10.2005

Intervju med Eyvind Hellstrøm

Stange på Baltazar

Magasinet 18.10.2001

Kokt kjøtt - Bollito Misto

Magasinet Lanseringer 25.11.2008

…Hvert år arrangerer vi Bollito Misto på Baltazar Ristorante & Enoteca. Dette har blitt en tradisjon på Baltazar første helgen i desember. Vi har i flere år hatt stor pågang på dette og har de siste årene utvidet konseptet også til søndag, spesielt for venner, bekjente og kollegaer.

NM for hobbykokker

NM for hobbykokker

Magasinet Konkurranser 04.12.2006

…Det femte NM for hobbykokker ble avviklet den siste helgen i november på messen «Hjem og Fritid». Arrangør er Lucullus Matgleder, som tilbyr matreiser – ikke minst komplette og rimelige turer til Bocuse d'Or.

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 20.03.2017

Fem kokker

Samling i Punjab
Gunnar Hvarnes Norgesmester
Annonse