Søk etter kaffe ga 50 tilslag

Musikk og middag i desemberkulden

Musikk og middag i desemberkulden

Magasinet 11.12.2002

…Frelsesarmeen og Maneo inviterte til en helt spesiell aften med god mat og Steinar Albrigtsen med band denne uken.

Real Food

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 25.10.2006

…Rune Pal er en kokk som liker seg når han lager mat. Han står gjerne over gassblussene, enten det er på egne kjøkken eller hos kolleger han trives med. Kontorkokk blir han aldri. Fredag 27.oktober åpnet Real Fast Food kafé i Karenslyst allé.

Restaurant til nye høyder

Restaurant til nye høyder

Magasinet Lanseringer, Restaurantomtaler 16.04.2007

…Når en kokk sluttet på Bagatelle for å bli kjøkkensjef på en hotellrestaurant, er det for å skape synlige endringer. Restauranten 34 på Radisson SAS Plaza Hotell har lenge scoret høyt og er svært godt besøkt

Tim Wendelboe i Grünersgate 1

Tim Wendelboe i Grünersgate 1

Magasinet Intervjuer, Nytt om navn 04.07.2007

…kaffebrenneri, skole og espressobar. I sommer blir åpninstidene 8–18 og 11-18 lørdag og søndag.

Michael Munk vant Linie Award

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 03.11.2007

…På kort tid har Linie Award prestert å bli Nordens viktigste kokkekonkurranse. I år vant danske Michael Munk fra Tree-Top Restaurant i Munkebjerg, like ved Vejle.

Sverre Sætre på Briskeby

Magasinet Bransjenyheter, Nytt om navn 24.11.2007

…kaffe. Lokalet er også utsalg fra Mocca kaffebrenneri. Smett inn for kaffesmaking alle hverdager kl 10!

Nordiske Mestere

Magasinet 06.06.2000

…I år var det mange dyktige deltakere i Norgesmesterskapet for kokkelærlinger. Men Per Ivar Berget og Rannveig Bergheim vant og vant. Først NM og så Nordisk Mesterskap. Det første Berget sier er at han tror han ikke vant mesterskapet.

Nykommere og unge markerer seg

Magasinet 06.06.2000

Intervju med Eyvind Hellstrøm

Stem på din kaffebar!

Magasinet 01.01.2000

Mocca kaffebar og brenneri

Mocca kaffebar og brenneri

Magasinet 15.12.2001

Tradisjonell kaffeservering

Magasinet 18.12.2001

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

ITALIA

ITALIA

Magasinet 18.09.2003

Farlig godt

Farlig godt

Magasinet 06.10.2004

…På en restaurant i Alsace spiste de så godt at de ble sittende i timer og snakke om «det beste jeg vet». Jan Omdahl og Torgrim Eggen fant ut at de hadde stoff ikke til en bok, men et formidabelt verk. Det aller beste finner du i «Farlig godt».

Amundsen & Nobile

Amundsen & Nobile

Magasinet 02.12.2004

Skrei

Skrei

Magasinet 20.01.2005

…I Kirkeveien, nesten nede ved Middelthunsgate, har Lofotstua ligget i over 30 år. Interiøret er ikke forandret nevneverdig siden åpningen, og kokken er den samme. En håndfull spisesteder i Oslo serverer god fisk, men i hele Norge er det neppe et sted med en så stor fiskemeny. Men nå er…

Martha Mettlig

Martha Mettlig

Magasinet 12.04.2005

Høyt men nært

Høyt men nært

Magasinet 11.05.2005

…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på

Alain Devanive Tolosa på Oscarsgate

Magasinet Gjestespill, Lanseringer 19.06.2009

…To dager i mai kunne gjestene på Restaurant Oscarsgate spise et måltid utenom det vanlige. Hva så? Det gjør hver eneste gjest på Oscarsgate – hver gang.

Axel Nordahls treretter

Axel Nordahls treretter

Magasinet 13.09.2013

…Spisekartet besøkte den unge kjøkkensjefen på restauranten Mats og Martin i Asker. Disse rettene utgjorde treretters-menyen på Mats og Martin den dagen Spisekartet kom på besøk. På restaurantkjøkkenet har kokken tilgang til utstyr som de færreste har hjemme. Axel forteller deg hvordan du lager alle rettene uten å bruke det…

Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Ostebutikken

Ostebutikken
Thorvald Meyers gate 27
Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Ta begge!

Ta begge!

Magasinet Intervjuer 28.04.2014

…Jan Kopacz valgte utdanning på høyt nivå i Norge.

Grenseløs suksess

Grenseløs suksess

Magasinet 25.05.2014

…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.

Mares 15 år

Mares 15 år

Magasinet 05.10.2014

Nyere, bedre og større.

Mad Fork

Mad Fork

Magasinet Lanseringer, Nye restauranter 07.12.2014

Åpnet på Majorstuen mandag 8. desember

Splitter ny Kontrast

Splitter ny Kontrast

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 05.02.2015

Kontrast flytter

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Howard concept store

Howard concept store

Magasinet Lanseringer 16.09.2015

Lære eller handle? Begge deler!

Kokebøker i 2015

Kokebøker i 2015

Magasinet 25.01.2016

Kokken og professorens kokebok

Sukkerbiten

Nylandsveien 28
Lunsj Operaen Oslo
1.-Reispigen

1.-Reispigen

Magasinet 25.05.2016

…Førstereis for en merittert bartender i København

Juleakevitt 2018

Juleakevitt 2018

Magasinet 07.11.2018

Krydret svineribbe

Bygdøy alle 3

Bygdøy alle 3
Bygdøy allé 3
Annonse