Søk etter italiensk vin ga 59 tilslag

Baltazar 10 år – italiensk uke

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 25.11.2007

…Fra mandag 26.november til søndag 2.desember serverer Baltazar en spesiell meny med utvalgte viner. Baltazar Ristorante & Enoteca byr på både klassisk og moderne italiensk

Italiensk regi i Paris

Magasinet 20.09.2003

…vinsmørk risotto,med ganske markant hummerfond. Eller kalveskank med små gulrøtter og andre fint tilskårne grønnsaker, samt et perfekt innslag av syre. Kom til Conti og chef Michel Ranvier.

Kokopelli – sikker anbefaling om mat og vin
Gjør mineralvann til vin

Gjør mineralvann til vin

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…vinbonden vanner så lite som mulig. Men må man, så pumper man vann.

Champagneria med tapas og småretter

Champagneria med tapas og småretter

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer, Restaurantomtaler 18.10.2005

…Det kan se ut som Oslo får en ny tapabar nesten hver uke for tiden. Det finnes allerede gode tapasbarer, utsøkte, rimelige og spesielle. Frogner har nettopp fått en tapasbar med vekt på champagne og musserende vin

Sans for Toscana

Sans for Toscana

Magasinet 13.08.2002

Kunsten å trives - Arcimboldo

Magasinet 29.08.2002

fogo frister og pirrer

fogo frister og pirrer

Magasinet 15.10.2002

Lyst på Tøyen

Magasinet 03.12.2002

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Vinbar med stor meny

Vinbar med stor meny

Magasinet 22.06.2003

Vinsmaking på Gaio

Magasinet 20.08.2003

ITALIA

ITALIA

Magasinet 18.09.2003

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lett vin

Hei, hei Ciao Ciao!

Hei, hei Ciao Ciao!

Magasinet 10.05.2004

Al Ceppo i Roma

Al Ceppo i Roma

Magasinet 04.09.2004

…Storartet kjøkken med råvarebehandling i høysetet. Prisene, de er stort sett søte på Al Ceppo. Al Ceppo er et av disse stedene der du fremdeles slipper turiststrømmene, og til lyden av stamgjesters modulerte tale kan du trekke deg tilbake i deg selv og bare innta det ene italiensk

Best desserter på Stortorvet

Best desserter på Stortorvet

Magasinet 31.10.2004

Skrei

Skrei

Magasinet 20.01.2005

…I Kirkeveien, nesten nede ved Middelthunsgate, har Lofotstua ligget i over 30 år. Interiøret er ikke forandret nevneverdig siden åpningen, og kokken er den samme. En håndfull spisesteder i Oslo serverer god fisk, men i hele Norge er det neppe et sted med en så stor fiskemeny. Men nå er…

Trøffelhelten i Piemonte - I

Trøffelhelten i Piemonte - I

Magasinet 28.02.2005

…Av Niklas Hart. Foto: Julie Hart og Niklas Hart. Alle italienere har en bestemor som lager verdens beste pasta. Den er ikke god nok for Davide Palluda. Alt kan nemlig forbedres. Kjøkkenet hans er ikke bare et sted der maten lages. Det er også et laboratorium der smaker balanseres og…

Kjærlighet til Italia
Amundsen & Nobile
Lønnsomt vinkart på Restauranteik

Lønnsomt vinkart på Restauranteik

Magasinet Nye restaurantvurderinger 07.11.2005

…vinpakken, som omhyggelig er plukket ut til ukens femretters meny. I tillegg kan man velge fra et rikholdig vinkart. Eller man kan gå til spesialvinkartet.

Piemonte-meny på Le Canard

Piemonte-meny på Le Canard

Magasinet Gjestespill, Nytt om navn 06.04.2006

…italienske og norske kjøkken.Menyen serveres i hele april.

Hvalstrand Bad – en perle i fjorden
Sommerstengte restauranter
Sjømat i skur 33

Sjømat i skur 33

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 29.05.2014

Italiensk ved fjorden

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Mangiamo

Mangiamo
Thorvald Meyers gate 43 A

Ostebutikken

Ostebutikken
Thorvald Meyers gate 27
Akkurat nå i stjernevrimmelen

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Magasinet 21.03.2014

Era Ora med Michelin stjerne 18 år på rad

Brasserie Paleo åpner

Brasserie Paleo åpner

Magasinet 23.10.2014

Sammensveiset team

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

Era Ora

Era Ora

Magasinet 24.10.2017

…kåret til verdens beste italiensk

Lulu

Lulu

Magasinet Intervjuer 18.02.2018

God fisk og dårlig ris blir dårlig sushi

Annonse