Søk etter Utsikt ga 53 tilslag

Tapasbar med utsikt

Magasinet 29.04.2004

Byens beste utsikt?

Magasinet 29.04.2005

Festningen restaurant 16.10

Festningen restaurant 16.10

Magasinet 11.10.2013

…Jonathan Howell blir kjøkkensjef og Nicolas Blomgren Facchin blir vinansvarlig når Fursetgruppens Festningen restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt og fisk.

Pappabuene sommerrestaurant

Rådhusbrygge 1
Pondicherry

Pondicherry

Magasinet 04.03.2017

- for a change

Olivia Østbanehallen

Jernbanetorget 1

Om Mat

Drammensveien 160
Spanske paradores

Spanske paradores

Magasinet 30.09.2003

…utsikt, gedigen spisesal og innendørs åpen maurisk patio med mudéjarfontene.

Julebord på byens tak?

Julebord på byens tak?

Magasinet 20.11.2003

…Hvis du kunne velge et sted å feire julebord som alle ville huske helt frem til sommeren – du ville gjort det? Stratos har fortsatt noen ledige kvelder i desember og januar.

Havsmak

Havsmak

Magasinet 31.03.2003

Jules Verne i Paris på høyt nivå

Jules Verne i Paris på høyt nivå

Magasinet 10.08.2003

…Restauranten ligger midt i Paris' største turistattraksjon, og likevel har restauranten gastronomiske ambisjoner – som den innfrir. Neppe den første restauranten man får med seg i sommerferien, så skynd deg og les! Foto: David Evans.

Ja til restaurant på Stratos

Ja til restaurant på Stratos

Magasinet 28.05.2003

Åh, endelig

Magasinet 17.05.2004

…Endelig kom varmen tilbake. Oslo har noen utendørsperler du kanskje ikke visste om. En av dem ligger ved Christiania Torv, nemlig Det Gamle Rådhus. I uteserveringen på det Gamle Rådhus får man velkomponert mat laget fra bunnen av, uten støv og støy – en oase i Oslo sentrum. Le Canard…

Restaurant til nye høyder

Restaurant til nye høyder

Magasinet Lanseringer, Restaurantomtaler 16.04.2007

…Når en kokk sluttet på Bagatelle for å bli kjøkkensjef på en hotellrestaurant, er det for å skape synlige endringer. Restauranten 34 på Radisson SAS Plaza Hotell har lenge scoret høyt og er svært godt besøkt

Kjøkken i høyden

Kjøkken i høyden

Magasinet 25.04.2003

…utsikten verdt mer enn reisen opp til Holmenkollen. I lengre perioder var kjøkkenet ikke på høyden med resten. Men nå...

La Tour d’Argent i Paris

La Tour d’Argent i Paris

Magasinet 06.03.2003

…Et av de mest berømte spisestedene i Paris er Tour d'Argent. Innehaveren, Claude Terrail, synes det er for tidlig å la sønnen overta. Han har jo bare passert 83 år. Han er personlig til stede i restauranten hver dag. Hvordan er et måtid her?

Omtaler i august

Magasinet 08.07.2001

Svaler i vinmarken!

Svaler i vinmarken!

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…Druene håndplukkes til mange kvalitetsviner. Druene behandles skånsomt og plukkerne kan sortere bort druer som ikke tilfredsstiller de høyeste kvalitetskrav. Det kan ikke en maskinhøster, men den plukker druer effektivt og imponerende skånsomt likevel.

Bocuse-d’Or-vinner åpner fiskerestaurant

Magasinet Nye restauranter, Nytt om navn 19.08.2010

…Ved siden av den tradisjonsrike fiskeforretningen Berggren i Sandefjord bygges det nye fiskemottaket. Helt inntil Berggren kommer Geir Skeies restaurant Brygga 11.

Når du vil opp…

Magasinet Restaurantomtaler 12.06.2007

Champagneria åpner fredag 30.september
Høyt men nært

Høyt men nært

Magasinet 11.05.2005

…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på

Café Christiania – en severdighet

Café Christiania – en severdighet

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter, Nytt om navn 26.09.2005

…Stig Neverdal har ansvaret for den nye restauranten ved Wessels plass. Mellom håndverk og restaurering viser han Spisekartet restauranten under ombygging. Hele kjøkkenet bygges på nytt for å gjøre jobben enklest mulig for kokker og servitører.

På Alexander Kiellands plass

På Alexander Kiellands plass

Magasinet 09.08.2005

Fjorden

Magasinet Reise, Restaurantomtaler 31.05.2006

…Når solen varmer, frister uteserveringene. Det blir flere for hvert år, men et bord som vipper på fortauskanten i eksos og støy er ikke det samme som noen timer med vakker utsikt

Annonse