Søk etter USA ga 33 tilslag

Armagnac Expo

Armagnac Expo

Magasinet 04.12.2017

Halvor Digernes lager drinker på Armagnac

People’s

Arbeidersamfunnetsplass 1
Mexicansk USA Arbeidersamfunnets plass
Mens vi venter på Guide Michelin

Mens vi venter på Guide Michelin

Magasinet 09.03.2014

…La Closerie des Lilas - brasseriet ikke raseriet verd.

When you wish upon a star

When you wish upon a star

Magasinet 24.02.2016

...Try just a little bit harder!

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

Magasinet 25.01.2017

Du vant sølv!

Fire gull - ingen seier

Fire gull - ingen seier

Magasinet 29.11.2014

Gullmysteriet i Luxembourg

Bakefri - slutt på baking, men sjelden fri
VM - resultatlisten

VM - resultatlisten

Magasinet 01.12.2014

Kokkelandslaget og Ruth Hege Holst

GULL!

GULL!

Magasinet 28.01.2015

Ørjan Johannessen vant gull i Bocuse d'Or

Kokken og professorens kokebok

Kokken og professorens kokebok

Magasinet 03.11.2015

Ryggløs - ikke ryggesløs

Årets kokk 2015

Årets kokk 2015

Magasinet 13.10.2015

heter Christopher William Davidsen! Gratulerer

Italia fra nord til sør på Gaio

Magasinet 28.08.2003

…USA, Østen og Australia. Vinene som ble presentert er smaksrike og egenartede.

Kokkelandslaget – hvorfor?

Magasinet 16.12.2004

…Kokkelandslaget avslutter i år sin fireårige periode. I løpet av disse fire årene oppnådde laget å vinne Løvetrofeet – VM-gull – i Singapore. Landslaget ledes av Charles Tjessem, som imponerte de norske dommerne under uttagningen til Bocouse D'Or.

Den tredje torsdag i november

Magasinet 18.11.2004

…«Le Beaujolais nouveau est arrivé!» har man sagt i over førti år. Og hvordan er den? Det franske brasseriet «A Touch of France» holder seg til en Beaujolais village, som er den beste versjonen av Beaujolais nouveau. I skrivende stund foreligger ingen andre bedømmelser, men les hva vi synes.

Kokkelandslaget til American Culinary classics

Kokkelandslaget til American Culinary classics

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 14.05.2007

…Konkurransen i Chicago er den tredje største av landskampene, og også en World-Cup-konkurranse. Den foregår fra 19. til 22.mai, og Norges Kokkelandslag skal konkurrere 20 og 22.mai. Foto: Sebastian Kalvik.

Torsk med byggryn, svineknoker, sopp og chili-sitronsmør

Torsk med byggryn, svineknoker, sopp og chili-sitronsmør

Magasinet 09.09.2004

…I boken FISK OG VIN får du gode råd og oppskrifter om hvordan du kombinerer mat og vin til en større opplevelse. I forbindelse med Matforsks seminar om bygg, presenterer vi en oppskrift med torsk og bygg. Gled deg til å prøve!

Real Food

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 25.10.2006

…Rune Pal er en kokk som liker seg når han lager mat. Han står gjerne over gassblussene, enten det er på egne kjøkken eller hos kolleger han trives med. Kontorkokk blir han aldri. Fredag 27.oktober åpnet Real Fast Food kafé i Karenslyst allé.

Riedel vinglass – ren fysikk

Riedel vinglass – ren fysikk

Magasinet Lanseringer, Produsenter & råvarer 19.10.2006

…«Jeg vet ikke hvilke viner som valgt til smakingen, og det spiller ingen rolle. For Riedel vinglass kan du stole 100 prosent på. Hvorfor? Fordi det er fysikk.» De 600 som deltok på smakingen i Gamle Logen, opplevde det mer som magi. Men eksperimentene kan etterprøves...

Norsk gull i Culinay World Cup

Norsk gull i Culinay World Cup

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 26.11.2006

…Det Norske Kokkelandslaget vant gull i kaldmat og gull i varmmat. i Culinary World Cup. Sammenlagt fikk laget 499 av 520 poeng. Sverige vant sølv og Singapore bronse.

Skrei på Annen Etage

Skrei på Annen Etage

Magasinet Oppskrifter 09.03.2007

…Annen Etage har hatt skrei på menyen i fire uker, og har servert en portugisisk versjon, en fransk versjon og en nordnorsk versjon. Denne uken serveres bakt skreifilet med persillerotpuré, linseragu, sautert spinat, olje, gressløk, alfaspirer og beurre blanc.

Gjør mineralvann til vin

Gjør mineralvann til vin

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…I Puglia er vann kostbart, så vinbonden vanner så lite som mulig. Men må man, så pumper man vann.

Svaler i vinmarken!

Svaler i vinmarken!

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…Druene håndplukkes til mange kvalitetsviner. Druene behandles skånsomt og plukkerne kan sortere bort druer som ikke tilfredsstiller de høyeste kvalitetskrav. Det kan ikke en maskinhøster, men den plukker druer effektivt og imponerende skånsomt likevel.

Annonse