Søk etter Tradisjonell ga 46 tilslag

Tradisjonell kaffeservering

Magasinet 18.12.2001

Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Hvorfor armagnac

Hvorfor armagnac

Magasinet 25.11.2015

… når det finnes så mye cognac?

Norsk på Nytt

Norsk på Nytt

Magasinet 06.12.2016

Kokken fra Troms

Melt - Thai Kitchen

Hagegata 24
Julesesongen 2014

Julesesongen 2014

Magasinet Spesiell meny 11.12.2014

…Tradisjonsmat, alternative julemenyer eller julefritt

Casa Alfonso

Casa Alfonso

Magasinet 30.09.2003

…Casa alfonso ligger midt i en rundkjøring, mer eller mindre en halv time fra Torrevieja. Denne parador er det verdt å lete etter!

Sort villgris i Oslo sentrum

Sort villgris i Oslo sentrum

Magasinet 28.11.2003

Restaurant med egen fiskehandel

Magasinet 07.08.2003

…Den lille fiskerestauranten gir svært god valuta for pengene. Fisken er hentet fra en av byens desidert beste fiskeforretninger, nemlig La poissonnerie du Dôme, altså etablissementets egen.

Davide Palludas treretter

Davide Palludas treretter

Magasinet 28.02.2005

…En oppskrift for et restaurantkjøkken egner seg ikke alltid for et kjøkken hjemme. Eller en rett kan være vanskelig å lage. Her er en avansert treretters meny som lar seg gjøre på kjøkkenet hjemme.

En veteran på Løkka

Magasinet 23.05.2004

Baltazar 10 år – italiensk uke

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 25.11.2007

…Fra mandag 26.november til søndag 2.desember serverer Baltazar en spesiell meny med utvalgte viner. Baltazar Ristorante & Enoteca byr på både klassisk og moderne italiensk gastronomi denne uken.

Restaurant til nye høyder

Restaurant til nye høyder

Magasinet Lanseringer, Restaurantomtaler 16.04.2007

…Når en kokk sluttet på Bagatelle for å bli kjøkkensjef på en hotellrestaurant, er det for å skape synlige endringer. Restauranten 34 på Radisson SAS Plaza Hotell har lenge scoret høyt og er svært godt besøkt

La Tour d’Argent i Paris

La Tour d’Argent i Paris

Magasinet 06.03.2003

…Et av de mest berømte spisestedene i Paris er Tour d'Argent. Innehaveren, Claude Terrail, synes det er for tidlig å la sønnen overta. Han har jo bare passert 83 år. Han er personlig til stede i restauranten hver dag. Hvordan er et måtid her?

På bistrot i Paris: «L’Opportun»

På bistrot i Paris: «L’Opportun»

Magasinet 24.05.2005

…tradisjonell pariserbistrot er noe av det mest franske du kan gjøre. Og om man rent tilfeldigvis er innom byen ved Seinens bredder, kan en solid lunsj være en gastronomisk opplevelse

Fristelser i Lysthuset - Bodø

Magasinet 03.09.2002

Omtaler i august

Magasinet 08.07.2001

Alain Devanive Tolosa på Oscarsgate

Magasinet Gjestespill, Lanseringer 19.06.2009

…To dager i mai kunne gjestene på Restaurant Oscarsgate spise et måltid utenom det vanlige. Hva så? Det gjør hver eneste gjest på Oscarsgate – hver gang.

Skrei på Ekebergrestauranten

Magasinet Spesiell meny 19.02.2007

…På Ekebergrestauranten serveres litt ulike versjoner av skrei, ettersom det er i restauranten eller i bankettsalen. På Dagens meny er det også en versjon av skrei. Dermed har kan man spise flere retter basert på skrei i løpet av den forholdsvis lange sesongen. Foto: Viktor Jæger.

Folkelig kvalitet
Tapas og cava
Skreien kommer!

Skreien kommer!

Magasinet Spesiell meny 23.01.2006

…Ja, den har faktisk kommet allerede. De første fangstene er tatt og levert på Røst og Senja eller i Vesterålen på Andøya. I alle fall det lofotværinger kaller oppsigstorsk, en torskestamme som lever litt nærmere Lofoten enn selve skreien.

På bistrot i Paris: «L’Opportun»

På bistrot i Paris: «L’Opportun»

Magasinet 24.05.2005

…tradisjonell pariserbistrot er noe av det mest franske du kan gjøre. Og om man rent tilfeldigvis er innom byen ved Seinens bredder, kan en solid lunsj være en gastronomisk opplevelse.

Delicatessen

Delicatessen

Magasinet 05.09.2005

To år og allerede en stjerne i København: Rasmus Oubaek
Annonse