Søk etter Tom Victor Gausdal ga 13 tilslag

Gratulerer, Tom Victor Gausdal!

Gratulerer, Tom Victor Gausdal!

Magasinet 27.01.2005

Ørjan Johannessen er Årets kokk igjen

Ørjan Johannessen er Årets kokk igjen

Magasinet 22.09.2013

…Ørjan Johannessen vant Årets kokk i 2013, og med det har han vunnet tittelen to ganger. Han vant Bocuse d'Or Europe i 2012 og vant prisen Beste fiskerett i Boucus d'Or i 2013. Se Spisekartets bildeserie fra konkurransen.

Miljøet - teamet

Miljøet - teamet

Magasinet Intervjuer 02.05.2014

Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.

Kokebøker i 2015

Kokebøker i 2015

Magasinet 25.01.2016

Kokken og professorens kokebok

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Gout de France 2018

Gout de France 2018

Magasinet 13.03.2018

3000 menyer på fem kontintent

Bilder fra Årets kokk 2015

Bilder fra Årets kokk 2015

Magasinet 15.10.2015

Dommere, prisutdelere, kokker og team

Arakataka - NY!

Arakataka - NY!

Magasinet 10.08.2015

Arakataka er død. Leve Arakataka!

Kokkelandslaget – hvorfor?

Magasinet 16.12.2004

…Kokkelandslaget avslutter i år sin fireårige periode. I løpet av disse fire årene oppnådde laget å vinne Løvetrofeet – VM-gull – i Singapore. Landslaget ledes av Charles Tjessem, som imponerte de norske dommerne under uttagningen til Bocouse D'Or.

Kokkelandslaget 2001–2004

Magasinet 11.10.2004

…De har allerede tatt gull, i Singapore 2002 der de fikk 1.plass sammenlagt med gull for varmmat, bronse for kaldmat og gull for varmmat i finalen. I Erfurt er det kokke-OL 18.–21. oktober. Spisekartet viser noen av kokkene i arbeid og glimt av landslagets samlede erfaring og prestasjoner.

Kjøkken på Økern

Magasinet 11.10.2004

…Mandag morgen – to tettpakkede arbeidsuker mellom deg og ditt livs hardeste maraton. Kveldene ble sene i helgen, men ingen sene morgener. Trøtt? Ikke i det hele tatt. Du har jo jobbet i hele natt og forbedret det beste du kan skape med all din beste erfaring, prøving, omkalfatring, riv…

Kokkelandslaget til topp

Kokkelandslaget til topp

Magasinet Konkurranser 23.05.2007

…Det norske Kokkelandslaget gjennomførte en solid konkurranse i American Culinary Classics i Chicago i går. Etter gull i grenen varm mat, og en solid tredjeplass for kald mat ble det en klar førsteplass sammenlagt. – En tøff og fin konkurranse, og vi er godt fornøyd, sier lagleder Sven Erik Renaa.

Annonse