…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.
…Juryen ledet av Bocuse D'Or Geir Skeie hadde ingen problemer med å skille ut vinneren Tommy Friis fra Molskroen i Ebeltoft som årets vinner. Forrett og hovedrett skal ha norske råvarer og matche Linie Aquavit, og Friis' dybde i smakene og komposisjon av flere teksturer gjorde ham til en klar…
…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.
Halvor Digernes lager drinker på Armagnac
…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.
…Sveriges Oskar Karl Josef Johansson lagde best drink, og Norges Christian André Pettersen lagde beste rett.
…Christian Andre Pettersen, Oskar Karl Josef Johansson og Halvor Heuch.
Åpner 15. september