Søk etter Terrasse ga 15 tilslag

Pondicherry

Pondicherry

Magasinet 04.03.2017

- for a change

Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Julebord på byens tak?

Julebord på byens tak?

Magasinet 20.11.2003

…Hvis du kunne velge et sted å feire julebord som alle ville huske helt frem til sommeren – du ville gjort det? Stratos har fortsatt noen ledige kvelder i desember og januar.

Trøffelhelten i Piemonte - I

Trøffelhelten i Piemonte - I

Magasinet 28.02.2005

…Av Niklas Hart. Foto: Julie Hart og Niklas Hart. Alle italienere har en bestemor som lager verdens beste pasta. Den er ikke god nok for Davide Palluda. Alt kan nemlig forbedres. Kjøkkenet hans er ikke bare et sted der maten lages. Det er også et laboratorium der smaker balanseres og…

Åh, endelig

Magasinet 17.05.2004

…Endelig kom varmen tilbake. Oslo har noen utendørsperler du kanskje ikke visste om. En av dem ligger ved Christiania Torv, nemlig Det Gamle Rådhus. I uteserveringen på det Gamle Rådhus får man velkomponert mat laget fra bunnen av, uten støv og støy – en oase i Oslo sentrum. Le Canard…

Nye tider på Le Canard

Nye tider på Le Canard

Magasinet Bransjenyheter 15.03.2006

…Siden i høst har eierne planlagt eierskiftet, som nå er gjennomført. «Vi planlegger små og store endringer fremover,» sier kjøkkensjef Trond Andresen, som selv har en eierandel på 10 prosent

Høyt men nært

Høyt men nært

Magasinet 11.05.2005

…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på

Skalldyruke på Elvebredden

Skalldyruke på Elvebredden

Magasinet Gjestespill, Spesiell meny 21.03.2006

…Etter en lang, kald vinter presenterer Elvebredden Café og Restaurant en forsmak på sommeren – mens skalldyrene fremdeles er på sitt beste. I lokalene som restauranten deler med Norsk Design & Arkitektursenter serveres viner fra Moestue Grape Selections til en skalldyrmeny.

Annonse