Søk etter Tea ga 89 tilslag

«Gastronomi og kritikk» – seminar fredag 13.mai

Magasinet Bransjenyheter 05.11.2005

…Her er en mulighet til å høre Henry Notaker, forfatter av blant annet «Gastronomi. Til bords med historien». Anne-Lise Middelthon holder foredrag om farmakologisering av mat. Hun er antropolig og har skrevet om moderne matvaner. Henry Notaker snakker om estetisk kritikk gastronomiens historie. Seminaret holdes i vakre Universitetsbiblioteket på Blindern.

Fra løvskogen i Alba til Le Canard

Fra løvskogen i Alba til Le Canard

Magasinet Gjestespill, Produsenter & råvarer 09.11.2007

…Kjøkkensjefen på Le Canard Trond Andresen, var denne uken i Alba for å plukke hvite trøfler. Han kjøpte også med seg noen trøfler som han serverer for gjestene resten av uken. Her forteller han selv om turen.

Kokkelandslaget til OL i oktober

Magma Bar & Restaurant

Magasinet Intervjuer 22.03.2000

…Når Sonja Lee og Laurent Surville åpner Magma Bar & Restaurant i april, er bransjens oppmerksomhet rettet mot Bygdøy allé 53. Den store massen gløder allerede av forventning.

Intervju med Eyvind Hellstrøm
Big Horn Steak House Aker Brygge

Big Horn Steak House Aker Brygge

Magasinet 30.01.2003

Ja til restaurant på Stratos

Ja til restaurant på Stratos

Magasinet 28.05.2003

Far lukter svidd

Far lukter svidd

Magasinet 06.08.2003

…Craig Whitson turnerer denne sommeren med sin nye bok og grilling på stedet. I fjor turnerte han med stor grill på Østlandet; de fleste har mye å lære om grilling av Whitson. Har du ikke smakt sjømat eller italienske retter fra Whitson i Stavanger, kan du i alle fall lære…

Stor spise til små priser

Magasinet 12.08.2003

…Denne restauranten inngår i en slags «trend», hvor klassisk fransk kjøkken tillages moderne og rimelig av unge, meget kompetente kokker. Hyggelige feminin service, uformelt antrukket og hardt arbeidende, med gutta på kjøkkenet.

Gamle bohemer på Place de Clichy

Gamle bohemer på Place de Clichy

Magasinet 12.11.2003

…teatrene på Montmartre, eller en sen kabaret på Moulin Rouge.

Julebord på byens tak?

Julebord på byens tak?

Magasinet 20.11.2003

…Hvis du kunne velge et sted å feire julebord som alle ville huske helt frem til sommeren – du ville gjort det? Stratos har fortsatt noen ledige kvelder i desember og januar.

Budbringeren

Budbringeren

Magasinet 28.10.2004

Trøffelhelten i Piemonte - II

Trøffelhelten i Piemonte - II

Magasinet 28.02.2005

…Niklas og Julie Hart har møtt Davide Palluda, kjøkkensjef på Ristorante all'Enoteca i Piemonte, av noen kalt den viktigste fornyeren av det italienske kjøkkenet. Han er ung, jobber hardt og har en stjerne I Guide Rouge. Han fikk spørsmålet: – Hvor viktig er egentlig Michelin-stjernen?

«Gastronomi og kritikk» – seminar fredag 13.mai

«Gastronomi og kritikk» – seminar fredag 13.mai

Magasinet 11.05.2005

…Her er en mulighet til å høre Henry Notaker, forfatter av blant annet «Gastronomi. Til bords med historien». Anne-Lise Middelthon holder foredrag om farmakologisering av mat. Hun er antropolig og har skrevet om moderne matvaner. Henry Notaker snakker om estetisk kritikk gastronomiens historie. Seminaret holdes i vakre Universitetsbiblioteket på Blindern.…

Lønnsomt vinkart på Restauranteik

Lønnsomt vinkart på Restauranteik

Magasinet Nye restaurantvurderinger 07.11.2005

…De fleste gjestene på Restauranteik velger vinpakken, som omhyggelig er plukket ut til ukens femretters meny. I tillegg kan man velge fra et rikholdig vinkart. Eller man kan gå til spesialvinkartet.

Café Christiania – mer enn innfrir navnet
Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 21.11.2006

…Culinary World Cup avholdes i Luxembourg denne uken. Søndag tok Det Norske Kokkelandslaget gull i kaldmat. Laget leverte til gull i alle tre kategorier!

Sjømat i skur 33

Sjømat i skur 33

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 29.05.2014

Italiensk ved fjorden

Alain Devanive Tolosa på Oscarsgate

Magasinet Gjestespill, Lanseringer 19.06.2009

…To dager i mai kunne gjestene på Restaurant Oscarsgate spise et måltid utenom det vanlige. Hva så? Det gjør hver eneste gjest på Oscarsgate – hver gang.

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 20.03.2017

Fem kokker

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Armagnac Expo

Armagnac Expo

Magasinet 04.12.2017

Halvor Digernes lager drinker på Armagnac

Egon Ullevål

Sognsveien 77 C
Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Alle trår til når det trengs

Alle trår til når det trengs

Magasinet Intervjuer 21.04.2014

Chef de partie Nina Ween

Heller Oslo enn Barcelona

Heller Oslo enn Barcelona

Magasinet Intervjuer 23.04.2014

…Pascal Lehman prioriterte å jobbe med Björn Svensson.

Miljøet - teamet

Miljøet - teamet

Magasinet Intervjuer 02.05.2014

Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.

Alles mening betyr noe

Alles mening betyr noe

Magasinet Intervjuer 30.04.2014

…Sous-chef Annette Berger ser mot opprinnelsen - råvarer på toppnivå.

Brasserie Paleo åpner

Brasserie Paleo åpner

Magasinet 23.10.2014

Sammensveiset team

Søker matstylist/kokk til foto

Søker matstylist/kokk til foto

Magasinet Sponset redaksjonell sak 30.10.2014

…Ønsker du å videreutvikle dine kreative kunnskaper innenfor kokkekunsten? Nå har du muligheten

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Visste du at…

Visste du at…

Magasinet 17.08.2020

Du kan søke restaurant på mange måter?

Årets kokk 2015

Årets kokk 2015

Magasinet 13.10.2015

heter Christopher William Davidsen! Gratulerer

Bilder fra Årets kokk 2015

Bilder fra Årets kokk 2015

Magasinet 15.10.2015

Dommere, prisutdelere, kokker og team

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Egon Storo

Vitaminveien 9-11
Storo Oslo øst Oslo

Egon Byporten

Jernbanetorget 6
When you wish upon a star

When you wish upon a star

Magasinet 24.02.2016

...Try just a little bit harder!

Hvalstrand bad åpnet

Hvalstrand bad åpnet

Magasinet 03.06.2016

Hav, himmel, sol og god smak

Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Førsteinntrykket

Førsteinntrykket

Magasinet 25.10.2016

Fra Bray...

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

Magasinet 25.01.2017

Du vant sølv!

Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

Gout de France 2018 - Cru

Gout de France 2018 - Cru

Magasinet 18.03.2018

21. Mars nærmer seg

Christian André Pettersen vant Bocuse d’Or
På bakken med Christian André Pettersen

På bakken med Christian André Pettersen

Magasinet 16.06.2018

Gullmedaljevinneren ved grillokket

Bocuse d’Or 2019

Bocuse d’Or 2019

Magasinet 19.09.2018

Kalvekam på menyen

Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d’Or 2019

Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d’Or 2019

Magasinet 31.10.2018

Dome for CAP

Bocuse d’Or 2019 del 1

Bocuse d’Or 2019 del 1

Magasinet 30.01.2019

Årets kokk er CAP

Årets kokk er CAP

Magasinet 24.09.2019

Christian André Pettersen for andre gang!

Sanoma

Sanoma
Olav Selvaags plass 1

Omakase by Vladimir Pak

Ruseløkkveien 3
Annonse